Şimdi Ara

Ebayden Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ebayden hertürlü alışveriş yaptım ama gözlük almadım şimdiye kadar. Takılıp takılmayacağı hakkında fikrim yok.
    Toplamda yapacağım masraf 122 dolar civarı. Gözlük + kargosu..
    Sorunsuz gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PyramidCardShop

Arkadaşlar merhaba. Ebayden hertürlü alışveriş yaptım ama gözlük almadım şimdiye kadar. Takılıp takılmayacağı hakkında fikrim yok.
    Sorunsuz gelir mi?

Kuvvetle muhtemelen takılacaktır. Fatura bedelini düşük göstermesini rica edebilirsiniz. Bu da kanunen yasak. Onun dışında PTT ile gönderirlerse ve kalırsa vergisini öder alırsınız. ( Yaklaşık olarak ürün bedelinin yüzde 20 si kadar ). Ben kesin karar vermeden önce yurtiçinden tekrar alacağınız modeli bir araştırın derim. Çünkü gözlükler de belli başlı markalar dışında çok bariz fiyat farkı olmuyor. Kuz Optik , Opmar gibi büyük firmaları bir kenara koyarsanız küçük esnafla pazarlık edip her zaman yakın fiyatlara alabilme şansınız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

quote:

Orijinalden alıntı: PyramidCardShop

Arkadaşlar merhaba. Ebayden hertürlü alışveriş yaptım ama gözlük almadım şimdiye kadar. Takılıp takılmayacağı hakkında fikrim yok.
    Sorunsuz gelir mi?

Kuvvetle muhtemelen takılacaktır. Fatura bedelini düşük göstermesini rica edebilirsiniz. Bu da kanunen yasak. Onun dışında PTT ile gönderirlerse ve kalırsa vergisini öder alırsınız. ( Yaklaşık olarak ürün bedelinin yüzde 20 si kadar ). Ben kesin karar vermeden önce yurtiçinden tekrar alacağınız modeli bir araştırın derim. Çünkü gözlükler de belli başlı markalar dışında çok bariz fiyat farkı olmuyor. Kuz Optik , Opmar gibi büyük firmaları bir kenara koyarsanız küçük esnafla pazarlık edip her zaman yakın fiyatlara alabilme şansınız var.

Cevabın için teşekkürler hocam.
    Siparişi verdim çünkü artık üretilmeyen bir modelmiş ve Türkiyede bulunmuyor.
    Fiyatı 110 dolar. Limiti az da olsa aştığı için satıcıyla görüştüm bakalım ne olacak. Takılıp geri gitse dahi refund alabiliyorum ama bunu istemem. O kadar emek vakit kaybı hiç hoşuma gitmez çünkü. Umarım sağlam birşekilde takılmadan gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HOYA gözlük camı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.