Şimdi Ara

Ebayden aldığım ürün gümrükten geçermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.ebay.com/itm/181650266612?nav=SEARCH arkadaşlar bu ürünu almak istiyorum ama gümrükten geçermi veya bu ucrete ek bi para odermiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçer ödemezsin

• Dikkat et cakma olabilir

• Fiyatı biraz uygun geldi çakmamıdır diyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eypnky -- 18 Mayıs 2015; 13:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eypnky

Fiyatı biraz uygun geldi çakmamıdır diyosun.

Ebay ve aliexpress de çok çakma ürün var. Orjinal icin amazon,banggood,gearbest,dx,chinebuye gibi sitelere bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

Ebay ve aliexpress de çok çakma ürün var. Orjinal icin amazon,banggood,gearbest,dx,chinebuye gibi sitelere bakabilirsin.

Yani Amazonun yanına nasıl diğer siteleri koyuyorsun ?Ebay Amazon hariç diğerlerinden çok daha kalitedir sadece alışveriş yaptığın kişinin ticaret puanına dikkat edeceksin.Banggood,dx,chinebuye gibi siteler beş para etmez siteler.Daha önce çok alışveriş yaptım şu dandik çin sitelerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

quote:

Yani Amazonun yanına nasıl diğer siteleri koyuyorsun ?Ebay Amazon hariç diğerlerinden çok daha kalitedir sadece alışveriş yaptığın kişinin ticaret puanına dikkat edeceksin.Banggood,dx,chinebuye gibi siteler beş para etmez siteler.Daha önce çok alışveriş yaptım şu dandik çin sitelerinden.

Ebay de %99 çinden geliyor
    Edit: ebay den ben bisey almam. Çakal kayniyr adam 10dolarlik urun icin takipli postaya para istiyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 18 Mayıs 2015; 14:07:44 >

• Bu satıcının feedback i 100 gozukuyor guvenmelimiyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

quote:

Ebay de %99 çinden geliyor
    Edit: ebay den ben bisey almam. Çakal kayniyr adam 10dolarlik urun icin takipli postaya para istiyor ??

Öyle birşey yok ,Türkiye dahil her ülkeden satıcı var ve herkesin belli bir ticaret puanı var.Çin malı ve çakma ürün satan kişiler çok fazla ama bunları tercih etmek zorunda değilsin.Ayrıca çoğu kişi USPS ile gönderiyor.Amerikadan ve Almanyadan düzenli olarak ürün alan arkadaşlarım var.Senin verdiğin diğer siteler direk Çin sitesi ve ürünler 2-4 hafta arası gemiyle geliyor hatta 3-6 ay arası gelen bile var.Çin sitelerinde hiçbir problem yaşamadım orası ayrı konu ama ürünlerde boşuna ucuz değil çok birşey beklemeyeceksin.Hatta orada satılan bilekliklerin tıbbi atıklardan yapıldığına dair söylentiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 18 Mayıs 2015; 14:54:38 >

• quote:

http://m.ebay.com/itm/181650266612?nav=SEARCH arkadaşlar bu ürünu almak istiyorum ama gümrükten geçermi veya bu ucrete ek bi para odermiyim ?

Gümrük ücretinin oluşacağını sanmıyorum fakat satıcının ticaret puanı az olmakla beraber Çin'de bulunuyor.Kargoyu'da en yavaş şekilde yollayacak.Yani bu markayı bilmiyorum pahalı mıdır burada ama ürün büyük ihtimalle çakmadır.Aşağıda zaten detayları vermiş :
    quote:

USA Shipping Time: e-Express (8---16days)
    Other countries Shipping Time, It will by Air-mail by China post . It will taking 15-30 days normally

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 18 Mayıs 2015; 15:06:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.