Şimdi Ara

Ebaydan yurtdışındaki adrese alışveriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışına çıkma imkanım (miles dolayı uçak ücreti yok) var.Örneğin Fransaya gitsem.Orada kredi kartımla mesela HTC ONE alıp gelsem.Yaşayacağım sıkıntılar neler olabilir?
    Ebaya girip ordaki kaldığım yere telefonu yollasalar vs..
    (illede Kartla almalıyım:))

• biri cevap verse iyiydi..,:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhangokce

Yurtdışına çıkma imkanım (miles dolayı uçak ücreti yok) var.Örneğin Fransaya gitsem.Orada kredi kartımla mesela HTC ONE alıp gelsem.Yaşayacağım sıkıntılar neler olabilir?

sorun olmaz aynısını zamanında ben iphone 4 alırken amerikada yapmıştım abd'de olan arkadaşım evinin adresini verdim fakat kargo bikaç gün geç geldi daha sonra arkadaş bana türkiyeye gelirken teslim etti bende kayıt edip kullandım bir sorun olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredge

quote:

Orijinalden alıntı: orhangokce

Yurtdışına çıkma imkanım (miles dolayı uçak ücreti yok) var.Örneğin Fransaya gitsem.Orada kredi kartımla mesela HTC ONE alıp gelsem.Yaşayacağım sıkıntılar neler olabilir?

sorun olmaz aynısını zamanında ben iphone 4 alırken amerikada yapmıştım abd'de olan arkadaşım evinin adresini verdim fakat kargo bikaç gün geç geldi daha sonra arkadaş bana türkiyeye gelirken teslim etti bende kayıt edip kullandım bir sorun olacağını düşünmüyorum

tamam çok güzelmiş.teşekkürler..
    bu arada ebaydan başka 1-2 site daha okudum forumda senin önerebileceğin site var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangokce -- 3 Temmuz 2013; 0:26:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay alışveriş problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.