Bildirim
Ebaydan yardımcı olabilecek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
"Ebay" diye mi telaffuz ediyorsunuz? Ayrica kapida yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paypal üzerinden ödeme var sadece.
Söylemiş olduklarını kabul edecek birini bulman gerçekten zor... -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2
Paypal üzerinden ödeme var sadece.
Söylemiş olduklarını kabul edecek birini bulman gerçekten zor...
paypal hesabı açıp ona para yatırabiliyormuyuz peki
18 yaşından kücük oldugum icin sordum -
Paypal hesabı açtıktan sonra, herhangi bir kredi kartını ya da internet bankacılığı açık olan bir maaş kartını, Paypal hesabına ekleyip, doğruladıktan sonra alışveriş yapabilirsiniz. Atıyorum, havale yöntemi ile Paypal'a para aktarıp, bu para ile de Ebay'den alışveriş yapılmıyor.
Ben bu şekilde biliyorum, varsa yanlış bir noktam affola.
Daha fazla bilgi için;https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/buying-online
Ayrıca Ebay'den ürün almadan önce gümrük kanununu ve daha önceden alışveriş yapanların yorumlarını okumakta fayda var. Zira ürün yurtdışından geliyor ve öyle her istediğimiz ürünü alamıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 6 Temmuz 2013; 23:22:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2
Paypal hesabı açtıktan sonra, herhangi bir kredi kartını ya da internet bankacılığı açık olan bir maaş kartını, Paypal hesabına ekleyip, doğruladıktan sonra alışveriş yapabilirsiniz. Atıyorum, havale yöntemi ile Paypal'a para aktarıp, bu para ile de Ebay'den alışveriş yapılmıyor.
Ben bu şekilde biliyorum, varsa yanlış bir noktam affola.
Daha fazla bilgi için;https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/buying-online
Ayrıca Ebay'den ürün almadan önce gümrük kanununu ve daha önceden alışveriş yapanların yorumlarını okumakta fayda var. Zira ürün yurtdışından geliyor ve öyle her istediğimiz ürünü alamıyoruz.
hadi ya teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X