Şimdi Ara

EBAY yanlis ürün yolladi. kandırıldımmı .??????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: belen51

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Ebayden öyle şeyler sipariş edilir mi hocam... PTT'de içini değiştirmiş olabilirler. PTT'den zorla da olsa belge almalıydınız ilk açıldığında. Polis çağırırız falan derlerse de ne ise sonuna kadar gidin böyle durumlarda.

Niğde ptt den aldım şimdi antalyadayım. normalde kargo antalyaya gelmişti ben niğdeye sevk istedim. yarın ptt ye gidip konuşacağım. ama gümrüğe takılmadan gelmesi
    insanı düşündürüyor. normalde takılmalıydı. :( %18 vergi çıkmalıydı. kötü yorum yazdım. satıcı durmadan mesaj yazıyor biz doğru ürün yolladık. yorumunuzu düzeltin diye.
    ebay bu konuda ne yapacak göreceğiz.

Gümrükten geçme gibi bir lüksü yok zaten makinenin. Hem ücreti hem ürün türü nedeniyle. Normalde ürün gümrüğe takılır, gider vergisini ödersin ve alırsın. Prosedür budur. Ya gümrükte biri halletti işi, ya da kargo yanlış. Çikolataların markası nedir, üretim fabrikası nerede?

http://www.ebay.co.uk/itm/BOOFLE-CHRISTMAS-BEAR-GIFT-SET-RRP-15-CONTAINS-SMALL-BOOFLE-MUG-SOCKS-CHOC-/141711164317

Gelen ürün bu
    Kutu ustunde. 15£ degeri yaziyor. Ve 12.51£ kargo ucreti .ile gelmis.
    Ama ben 60£ kargo ucreti verdim alırken. Buda hata oldugunu gösteriyor. Ama satıci ısrarla ben dogru yolladim diyor.kutuda adres yazan a4.kağıt arkasinda. Foto makinasi. ödeme Slip var
    Bu arada çikolatanın son kullanma tarihi geçmiş.(25-09-2015)

Türkiye gümrük şartlarına göre elektroniğin fiyatı ne olursa olsun gümrüğe takılır. Kaç bin TL'lik ürün almışsınız. Zaten gümrük sınırı max 75 euro. Bunun gümrüğe takılmadan bana gelmesi imkansız diyin. Satıcıya sizin gönderdiğiniz kargodan kaynaklı bir sorun diye bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 8 Ekim 2015; 9:12:52 >

• CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışına böyle bir konu açılıyor, masum kullanıcılar da diyor ki CSB değil se geçmiş olsun.

Bunları arayacaksın işte ben polisim savcıyım diyip kandıracaksın, yolunu bulacaksın,makyıl ceksın, geri geleceksın.
  • paypalsız nasıl aldınki ebaydan. havale yapacak halin yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf

paypalsız nasıl aldınki ebaydan. havale yapacak halin yok ya

Odeme sayfasi gelince payalla ode yada kredi kartinla devam et diyor. Bu .CSB nedir.?
  • quote:

quote:

Odeme sayfasi gelince payalla ode yada kredi kartinla devam et diyor. Bu .CSB nedir.?

csb: bu sitede standart bulunan bazı büyük görünmeye çalışan beyinsiz veletlerin her konuya yazdığı, konunun içeriğine inanmadıklarını senin yalan söylediğini belirtmeye yarayan saçma bir kısaltma. ingilizce açılı cool story bro... takma sen onları he tamam sensin de bir süre sonra uzaklaşırlar konudan..

Bu arada ebaydan alım yaptıysan mutlaka alıcı koruman vardır. Adamlara bunu bildirdiysen senden resim isteyeceklerdir. Kargoyu açmadan önce baktın mı hiç açılma vs varmıydı ? Çünkü gümrüktede bişeyler yapabiliyorlar.. Sen yinede şikayet bildirimi açtıysan, resimleride gönder kargo poşetinin içinde çek resimleri. Büyük ihtimal senin lehine sonuçlanacaktır. Ama kargoyu geri göndermeni istebilirler, oda iyi para tutar malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

Ben sana olayı söyleyim.Suç satıcıda,ebayda,aldığın pttde değil.Muhtemelen kargo çapraz kesildi.Yani senin kargon başka birine,başka birinin kargosu sana geldi.Suç bunu yollayan karşı firmanın. Konuyu tam okumadım ama faturası, kanıtı falan varsa ve ürün kayıpsa, sana gelmezse tazminat davası açabilirsin

Böyle bir olayda diğer alıcı bir düşünsenize. Siz çikolata alıyorsunuz kutudan fotoğraf makinesi çıkıyor. 20 liraya 2000 liralık şey alıyorsunuz.
  • Upupupupup

• Vay anasını 2000 tl ye yakın fotoğraf makinesi yerine çikolota falan bu arada çikolota Türk mü yoksa yabancı mı Gümrükte değişmiş olabilir belki.
  • quote:

quote:

quote:

csb: bu sitede standart bulunan bazı büyük görünmeye çalışan beyinsiz veletlerin her konuya yazdığı, konunun içeriğine inanmadıklarını senin yalan söylediğini belirtmeye yarayan saçma bir kısaltma. ingilizce açılı cool story bro... takma sen onları he tamam sensin de bir süre sonra uzaklaşırlar konudan..

Bu arada ebaydan alım yaptıysan mutlaka alıcı koruman vardır. Adamlara bunu bildirdiysen senden resim isteyeceklerdir. Kargoyu açmadan önce baktın mı hiç açılma vs varmıydı ? Çünkü gümrüktede bişeyler yapabiliyorlar.. Sen yinede şikayet bildirimi açtıysan, resimleride gönder kargo poşetinin içinde çek resimleri. Büyük ihtimal senin lehine sonuçlanacaktır. Ama kargoyu geri göndermeni istebilirler, oda iyi para tutar malesef

Şikayet açtım. Foto yaptım. Ve saticiya yazdımki ben kargo bedeli 60£ ödedim siz . 12.51£ ödemişsiniz. Bu zaten hatayı gösteriyor diyorum ama buna cevap yazmıyor. Söylediği tek şey biz oyuncak satmiyoruz. Hata yapmadik hersey dogru yolladik. Kötü yorumu silin. Çıldıracağım.......

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE-ReCenTFigHTeRS

Vay anasını 2000 tl ye yakın fotoğraf makinesi yerine çikolota falan bu arada çikolota Türk mü yoksa yabancı mı Gümrükte değişmiş olabilir belki.

Ne 2000'i...

• İstanbuldaysan kadıköye git soğuk sucular geziyor etrafta Kap bir tane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcının profilinde olumsuz bir yorum varsa gene bir nebze olsun alabilirsin. Ebay ürünün ağırlığından bahset. Valla sendekide iyi cesaret ben 3 kuruş şey sipariş ederken tereddüt ediyorum. Birde bu tür ürünlerde başka birşey yazdığın powerbank gibi böylece hem gumrukteki adam tenezzül etmez hemde bir sıkıntı olursa işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 9 Ekim 2015; 13:40:25 >
  • Satıcı sahte ürün yollamış geçmiş olsun

• Sonucu merak ettim, gelişmeleri yazarsan herkes bilgilenmis olur

• Pay Pal sız alırsan
    Mok da çıkabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlık ölmüş be. bu havada ne soğuk su? gidin oda sıcaklığında bir su için hocam. kışın milleti hasta mı etmeye çalışıyorsunuz lan?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şikayet açtım. Foto yaptım. Ve saticiya yazdımki ben kargo bedeli 60£ ödedim siz . 12.51£ ödemişsiniz. Bu zaten hatayı gösteriyor diyorum ama buna cevap yazmıyor. Söylediği tek şey biz oyuncak satmiyoruz. Hata yapmadik hersey dogru yolladik. Kötü yorumu silin. Çıldıracağım.......

dostum karşı taraf ürününü kargoya doğru verdi diyorum. suçlaman gereken kargo şirketi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.