Şimdi Ara

Ebay Mİ Amazon MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Amazondan 40$ razer hammerhead alıcaktım. Ama sonra ebay a baktım ve 24$ ve 19$ aynı ürünü buldum. Benim kafamı karıştıran bu ikisi arasındaki fiyat farkı ve hangi site daha iyi ve daha güvenilir. Ebay deki üründe from china dediği için birazdaha kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
     Ebay Mİ Amazon MU ? Ebay Mİ Amazon MU ?

• Kesinlikle amazon Amazon dışındaki siteler sahte - replika ürünler gönderebiliyor..
  • amozon hocam
  • Kafanızda güvenililirlikle ilgili soru işareti varsa kesinlikle amazon. Ama Ebay'de güvenebiliyorsanız fiyat iyi. Yok kardeş ben anlamam ben güvenemiyorumsa Amazondan alın geçin ama fiyat farkı fazla
  • Amazon çok iyidir hocam. Yanlış olmaz. Güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Tanıdığım bir çok insan Amazon dan ürün alıyor ve sıkıntı yaşayan görmedim.
  • Bu ürünün fiyatı zamanında 29$ a amazonda da düştü ama Türkiye gönderimi yoktu. Ebayde ise satıcı yorumlarına bakın replica sahte ürünleri bilerek alıp çok benzediği için olumlu yorum alanlar var. Özellikle çin piyasası öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alakası yok.amazon veya ebay kendi deposundan satmıyor o ürünleri
  • Amazon bi ara sahtesini yollamamışmıydı bu kulaklıkların
  • Ebaydeki saticinin feedbackleri olumluysa hangisi fiyat olarak uygunsa onu seçebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon gibi kaliteli ve ucuz satış yapan yer olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.