Şimdi Ara

Ebay'den rogaine aldım 2 aydır elime ulaşmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 30 temmuzda "topps55" isimli kullanıcıdan 4 aylık rogaine foam aldım. 18 dolar gönderi ücreti ödedim.
    "USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service" le takipli olarak gönderildi.

Bugün 27 Eylül oldu ve benim paket hala gelmedi. İlk defa yurtdışından aldığım bir paket bu kadar gecikti muhtemelen bir sorun var. Takipte en son 1 Ağustosta işlem yapılmış ve hala değişen bir şey yok: View image: Resim

Satıcıya 1 ay kadar önce paket elime ulaşmadı diye mesaj yazdım bana şöyle bir dönüş yaptı:
    Seller's note:
    "Hi, thanks for the note. Your package LK180274247US cleared US Customs on 08/01/2014. You chose and paid for International First Class Mail, and the normal time for delivery of THIS ITEM for this shipping method to your area is 6-8 weeks. It can be less, but it can also take longer due to customs inspection of items in cans. The tracking number will next update when the customs agent from your area scans the package bar code. "

Mesajı tam anlayamadım ama gelmesi 8 haftaya kadar uzayabilir diyor sanırım ama paketin nerede olduğu belli değil. Dün "paket hala elime ulaşmadı. ptt'yi aradım ve sonuç alamadım paketim nerede olabilir" yazdım henüz cevap gelmedi.

Şuan tek derdim para iadesi böyle bir şey mümkün olur mu ?

Takip no bu: LK180274247US

bu paket şuan nerede olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 27 Eylül 2014; 12:30:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.