Şimdi Ara

ebay 3d gozluk samsung ssg-3100GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ebay de 3d ssg-3100GB cifti 89 $ .

siparis versem gumruge takilir mi ?

http://cgi.ebay.com/Samsung-3D-Glasses-SSG-3100-GB-Active-2011-new-2-Pair-/120727949259?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1bf24fcb#ht_1993wt_1139

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anreey -- 25 Haziran 2011; 16:56:01 >

• takılmaz. limit 150 euro
  • Cok tesekkurler. Peki bu bilgiyi nerden edindiniz ? Yanlis anlamayin sadece emin olmak istiyorum. Herhangi bir resmi internet sitesi mevcut mudur soz konusu limitin 150 euro oldugunu yazan ?
  • ben 2 adet aldım takılmadı
    ama 40d6000 TV ile baglantı kuramadı?
    nasıl kurulacak bilen var mı?
    siz hangi Tv icin dusundunuz?
  • ben samsung plasma 51d550 icin dusunuyorum. Bu limit konusunda bir kac sorum daha olucak yardimci olabilirseniz sevinirim. 150 euro limit icerigini ne olursa olsun gecerli mi ? PS3 oyunlari , cep telefonlari , diger elektronikler vs... 150 euro altinda olacak sekilde siparis verilebilir mi ? Bir de 150 euro luk bu limit direk siparisin uzerindeki fatura degerinden mi hesaplaniyor ? yoksa esyalarin turkiyedeki degeri uzerinden mi ?

Tesekkurler.
  • 150 euro genel limit.
    ps3 cep tel ihone falan gumrukten gecmez-herseye bakılıyor.
    adet olarak cok almadıkca sorun olmaz gozlukte.2 tane makul ama 20 tane aynı kargoyla alırsan yine gecmez.
  • yurt dışından postayla tel getirmek yasak, ya geri gider, ya el konulur. ps3 oyunu getirtebilirsiniz, 150 euro'yu geçen kısmı için vergi ödersiniz
    diğer elektronik ürünlerini de getirtebilirsiniz, yasaklı ürün olmamak kaydıyla. örneğin radar tespit cihazı getirtmeye kalkarsanız, hem gümrüğe takılır, hem ağır para cezası alırsınız.
    ben 3 gözlük getirtmiştim kendim için sorun olmadı, ama olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40D6380 3d gozluk arayisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler.
  • Gümrtüğe takılmaz,radyo frekansı olan cihazlar gümrükte kalır onuda alabilirsiniz fakat,resmi bandrol ile Türkiyedeki emsali üzerinden vergilendirilir,bu sebeblede pahalıya mal olur !

3D gözlüklerde sorun yaşanmaz,faturanızı yasal olarak yazdırın,ürün kapınıza kadar gelir !
  • Arkadaşlar şuan 2 li 3D gözlük kiti Gitti Gidiyorda indirimde.

Fırsat ürünü olarak satışta.
    Ebay fiyatına faturalı garantili Kaçırmayın

http://urun.gittigidiyor.com/2-LI-PAKET-Samsung-SSG-P3100-3D-Pilli-Gozluk_W0QQidZZ46586437
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlutok

Arkadaşlar şuan 2 li 3D gözlük kiti Gitti Gidiyorda indirimde.

Fırsat ürünü olarak satışta.
    Ebay fiyatına faturalı garantili Kaçırmayın

http://urun.gittigidiyor.com/2-LI-PAKET-Samsung-SSG-P3100-3D-Pilli-Gozluk_W0QQidZZ46586437

Güzel fiyat. Az önce Carrefour içerenköy den geldim. Aynı 2 li paket gözlük 300 TL idi. TV reyonunda en önde Samsung plazmanın yanındaydı kutulu halde.

• Arkadaşlar İsteyen varsa ssg-3100GB model kutusu bile açılmamış satıyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

150 euro genel limit.
    ps3 cep tel ihone falan gumrukten gecmez-herseye bakılıyor.
    adet olarak cok almadıkca sorun olmaz gozlukte.2 tane makul ama 20 tane aynı kargoyla alırsan yine gecmez.

limit 75 Euro'ya düştü, bilginiz olsun. aynı isim ve adrese gelebilecek 1 paketin maksimum gönderi bedeli (ürün+kargo) 75 Euro'yu geçerse, geçen kısmının gümrüğünü ödersiniz
  • 51d550 tv aldım. gözlük arıyorum. ssg3100'ün fiyatı uygun ama 3300 veya 3700 ile farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbahadir

51d550 tv aldım. gözlük arıyorum. ssg3100'ün fiyatı uygun ama 3300 veya 3700 ile farkı nedir?

3100 modeli pilli

3300 modeli şarjlı,

http://forum.donanimhaber.com/m_52374557/mpage_14/f_/key_//tm.htm#54265855 bu konuda daha derin bilgiler mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.