Şimdi Ara

Easycap kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyigünler arkadaşlar dsmarttaki görüntüyü pc ye aktarım kaydetmek istiyorum bunun içinde galiba easycap ihtiyacım var? easycap nasıl kullanılır açıklayabilirmisiniz?

• bende aynı şeyi arıyorum ps3 kaydı için başka bir konu da daha birazcık konuşulmuş ama kesin bişeyler anlatan yon
  • Belki günün birinde Google 'dan araştırırken benim gibi bu sayfayı açan olursa diye yazıyorum;

http://www.youtube.com/watch?v=IUG2Y0NxXcc (EasyCap: Setup + review (How To Record ps3/xbox/wii))

http://www.youtube.com/watch?v=iTp7A4peKRk&src_vid=IUG2Y0NxXcc&feature=iv&annotation_id=annotation_785080 (Best Quality EasyCap Settings (PAL UK))

http://www.youtube.com/watch?v=2B2padgpOJ8&src_vid=IUG2Y0NxXcc&feature=iv&annotation_id=annotation_919339 (Best EasyCap Settings (USA/Canada NTSC))

Program olarak da Ulead video studio kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 26 Mayıs 2014; 22:04:21 >

• Arkadaşlar, GG'den bir ürün aldım. Easy Cap yazıyor alım sayfasında. Fakat bana gelen cihazda Easier Cap yazıyor. Kırmızı, beyaz ve sarı olmak üzere 3 kompanent kablo girişi var. Başka giriş yok. Bu sahte mi? Yoksa güncellenmiş hali mi? Freebox Mini Hd Uyd uydu alıcının av çıkışından 3 kabloyu bağlıyorum. Bağlamadan önce de seste parazit var. Görüntü gelmeye başlayınca da çamur gibi bir görüntü var. Tv de kompanent girişinden bağlayınca uydu alıcıyı çok temiz gösteriyor. CD sinde sürücü filan yok.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Slm forumu karıştırırken tesadüf yazınızı görüp forumdaş olarak fikir almak istedim.Bende bu ürünü ebay üzerinden 13tl aldım ama ürünün açıklama ve resimlerinde easycap yazıyo.Bana gelen üründe sizinki gibi Easiercap yazıyo içime kurt düştü.Araştırdım kurulum yaptım izlenimlerime göre easycap de easier cap de aynı ürün sanki.içini bile söktüm.sadece yazı marka baskısı farklı gibi çünkü görüntü kalite durumu her iki markadada hemen hemen aynı gibi.ben bu ürünü eski video kamerada kalan belkide 20 yıllık kayıtları dijital ortama aktarmak.Biraz denedim süper olmasada tatmin edici.En azından 20 yıl önceki halimi cep telefonumdan seyredebildim.Fazla uzatmayayım siz kullanabildinizmi.Ne sonuca vardınız.parası önemli degil ama gerçekten keklendikse bunu satıcının yanına bırakmam Çünkü satıcı resime bir ürün koyup başka ürün gönderiyorsa ebayda para iade şansım var.yok her iki üründe aynıysa sorun yok.teşk...

• serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler geri bildirim için. GG de şerefsiz bir satıcıya denk geldim. Ürünü geri gönderdim kargo ile. GG den para iadesi istedim. Gönderdiğim kargo kodunu yazdım GG iade kısmına. Param iade oldu. Fakat şerefsiz satıcı ürünün bozuk olduğunu anladığından dolayı kargoyu kabul etmemiş. Ürün zaten kaç TL den geliyor ona. Bana geri göndermiş kargo firması da haliyle. GG ile iletişime geçtim. Başka ürün gönderdiğini ve ürünü geri almadığını yazdım. GG ürünü kargo parasını ödeyip geri almamı istedi. Kabul etmedim. Paramın geri yattığını, kargoyu da satıcıyla iletişim kurup aldırmasını istedim. Fakat aldırmamışlar. Satıcı ürünü kargo anlaşmasız gönderdiğimi söylemiş fakat durum öyle değil. Sanırım sorunlu satıcı, GG de bunu biliyor.
    Kargo firmasından aradılar gelin alın diye. 1-2 hafta sonra başka ürün almaya giderken kargoyu yine söylediler. Eğer almazsam, ürünü bir yere göndereceğini, ptt ile yasal prosedür işlemleri yapılırken iletişim masrafları doğacağını söyledi. Sonuç olarak 7 TL gibi bir para verdim ve ürünü geri aldım. Şu an bende idarelik kullanıyorum.
    Kaynaktan ses yokken, bir gürültü sesi var. Ekranda bazen çizgiler çıkıyor eski antenlerde ki gibi. Orijinal olmadığı isminden belli fakat bozuk ürün olduğu da belli. Orijinal olmasa da bozuk ürün olmasa sorun olmayacak yine. Sizdeki görüntüyü merak ettim. Benim bunu almamda ki amaç, mini uydu alıcısını bağlayıp, bilgisayar kullanırken tv izleyebilmekti. Siz de uydu alıcı gibi bir cihaz bağlayıp görüntü kalitesine bakabilirsiniz. Seste de gürültü var mı bir bakın isterseniz. Görüntü de kalitesiz, çamur gibi. 320*240 tarzında görüntü var.
    Fakat şöyle de bir durum var. Yaklaşık bir sene önce civarı da, aynı satıcıdan, arkadaşımın işlerinin yoğunluğundan dolayı ben sipariş verip easycap almışım. Sonradan fark ettim ondan aldığımı. Ürünü de arkadaşımdan biliyorum zaten. Şu an arkadaşım onu kullanıyor internete kamera görüntüsü aktarmada. Marka olarak üzerinde easycap yazıyor. Yani onda sorun yok gibi. Bayağı zamandandır ondan alıp deneme amaçlı kullanmayı düşünüyordum denk gelmiyordu. Pazar günü deneme amaçlı almayı düşünüyorum unutmazsam. Yaklaşık iki hafta önce de alacaktım yanıma fakat unuttum. Sizin de yazınıza istinaden, deneme amaçlı alayım yanıma, inşallah unutmam. 7 tl için de uğraşmaya değmez. Allah görüyor bu tarz kişileri. Ona göre işleri rast gider müşteri kaybetmezse. Aslında bazıları bundan faydalanıyor biliyorum. İnsanların iki kuruş ile uğraşmayacaklarını biliyorlar. Fakat bazen ters tarafıma gelirse üstüne gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 2 Nisan 2016; 2:27:50 >

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Vay be beş kuruşluk cihazi geri almadı şerefsizler.Satici puanina falan bakmişmiydiniz.Neyse olan olmuşta pahali bir ürün olsa o adii saticiyla uğraşilirda ama işte bu tür şeyler insanin gururuna dokunuyor birde hayal kirikliği cabasi.GG bu işi çözmesi gerekirdi.Ben Ebay dan aliş veriş yapiyorum inan o kadar disiplinli çalişiyorlarki onlarca ürün aldim gelmezse,defolu veya arizali çikarsa para iadesi yapiyorlar.Geçenlerde Ebay dan usb powerbank getirtmiştim üzerinde acayip çizikler vardi ama ürün çalişiyordu.Resimlerini gönderdim yari parasini iade ettiler.Yine Ebaydan Elektronik şarjli çakmak almiştim arizali çikti yazdim tekrar yenisini gönderdiler arizali olanin içini açtim lehimi kopukmuş onuda tamir ettim.Yani Adamlarin müşteri emnuniyetine hayranim.Tabi bu arada alicininda dürüstlük puani çok önemli.Easycapa a gelirsek benim aldiğim ürün easier cap olmasina rağmen görüntü fena değil ses baya temiz ve net.Zaten ürünü almadan youtube da falan çok araştirdim.Easycap görüntü kalite sınırı belli anlatilanlara göre bendeki ürününde görüntü kalitesi ayni gibi geldi.Birde cd si çok deforme olmuş çizikler falan laptop okumadi.sildim falan ama içini kopyala yapiştir yapip ordan yükleyince oldu çin mali işte.Ama ben genede saticiya resimde easycap var kardeşim cd okumuyo niye easiercap gönderdin diye mesaj atacam bakalim ne diyecek.Şimdi ebaya bu satici farkli isimde ürünler gönderdi desem saticidan parayi hemen tahsil edip bana aktarirlar ama bende şimdi Allah korkusu var iyice emin olmadan para iade almiyorum.son olarak kendi yaziliminda driver yüklemesi yapıyor ve kendi yazilimiyla kolay sorunsuz kayit yapiyor.Youtube da bazi easycap kullanicilari cdden uleah video capter programi kurup kullaniyor.Bende merak edip internetten bulup kurdum ama bir türlü ses alamadim.zaten ses konusunda çok şikayet var.Kendi yazilimi daha pratik.Senin ürün markasindan ziyade gerçekten sorunlu yada 3.kalite bir cihazmiş.Durum bu kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam durum böyle. Ben de sevmem verilen imkanları kullanıp suistimal etmeyi. Bunun diğer dünyası var dediğiniz gibi. Artı karakter, vicdan meselesi. Fakat günümüzde öyle insanlar var ki bazen her şeyi hak ettiklerini düşünüyorum, insanları kandırdıkları için fakat zaten cezalarını bir şekilde alırlar inşallah. Ses ile görüntü deneyeceğim cihazda senkronlu olursa aynısından almayı düşünüyorum. Ya da başka ürün seçeceğim. Aslında usb tv kutusu vardı everest. Bilgşsayara bağlanan. Ondan cayıp bu işe girmiştim. Onun yerine freebox mini hd alıcı aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bu ürünü bende kullanıyorum fakat amcap pro kullanmdauğımız için ses gelmiyor amcap proya alternatif programınız var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.