Bildirim
easy recovery 6.4
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
burda olmas :) _____________________________ -
hıımmm pekii _____________________________ -
PM Gönderdim _____________________________ -
teşekkürler _____________________________ -
ne işe yarıyo bu program _____________________________ -
Kaybolan bilgileri geri getiriyor. (Formatlanan harddiskteki bilgileri bile kurtarıyor ) _____________________________ Baktın olmuyor.Bakma ! -
banada pm atın arkadaşlar bekliyorum _____________________________ Bu nasıl bir dünya hikâyesi zor;
Mekânı bir satıh, zamanı vehim.
Bütün bir kainat muşamba dekor,
Bütün bir insanlık yalana teslim. -
yaww banada çok lazım bir PM de bana atarmısınız? _____________________________ [Amd Athlon XP 2500@3200][ABIT NF7-S (V. 2)][Thermalright SLK 700 Soğutucu + Zalman ZM-F2 92mm Kasa Fanı ][128 Mb His Ati Radeon 9600XT-Turbo][2*256 Mb Kingston 400 Mhz DDRam][120 Gb Seagate SATA-8 Mb Cache][Aopen H600B-12][Samsung 763 MB][Microsoft Oem Value Pack MM Klavye + Optic Mouse][16x LG DVDrom][52x24x52 Asus CDwriter][Sony Floppy][Philips MMS231 2+1 Ses Sistemi][ALCATEL (Thompson) Speed Touch 330 (USB) ADSL Modem][Windows XP PRO+SP2] -
bana da lütFen
_____________________________ -
google dan arasanıza
_____________________________ ^^UcanineK^^ -
arkadaşlar 5 gb lık bilgilerim uçtu yanlışlıkla formatladım yanna yıkıla crack arıyorum lütfeen varsa banada yollayın tşk................................... _____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler