Şimdi Ara

Easttekilerin türk düşmanlıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden kaynaklanıyor bu anlamıyorum bugün takımdaki kata direk insta lock yaptı sesimi çıkarmadım adam karthusa lane verdi 10 kill verdi ben adamın ölmüşlerine falan güzelce saydırdım adam bana sen supportsun 6 killin var noob demezmi ben blitzm karşıdaki adam öyle duruyor çekiyorum kule altına kesiyorum adamı anlamadım zaten şu polonyalı rus ve yunanlar bide greekler ( hangi ülkeyse ) adamda greekti atatürke falan laf etti ki diğer yabancılarda ediyor easte arkadaşımın hesabına girceğime pişman oldum nedir bu türk düşmanlığı arkadaş adam türkiyeye geliyorum nerdeysen dedi antalya dedim telefonumu verdim gelmek gibi bi hata yaparsa zaten Bu arada türkiyedekiler easttekilerden iyi oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• greek, yunan zaten. Neden olcak Izmir'i alamadi bebeler. Ruslar niye yapiyo onu anlamadim yunanlar neyse de.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

greek, yunan zaten. Neden olcak Izmir'i alamadi bebeler. Ruslar niye yapiyo onu anlamadim yunanlar neyse de.

ruslar çok fena ya adamlar klavyeyi tersten kullanıyor

• Batıya geçtim artık winim çok fazla yükseldiği için mi yoksa psikolojik bilmiyorum ama burası daha rahat. Keşke batıya geçseymişsin.
  • weste aynı mok.... tek güzel yanı polonyalıları görmemek çok güzel duygu burda da 12-13 yaşında alman - fransız bebeleriyle uğraşıyoz birde bir ırk var ama çıkartamadım değişik bil dil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

weste aynı mok.... tek güzel yanı polonyalıları görmemek çok güzel duygu burda da 12-13 yaşında alman - fransız bebeleriyle uğraşıyoz birde bir ırk var ama çıkartamadım değişik bil dil :D

kardeşim ben westteydim zaten oradaki hesap çalındı e postamda sallanıktı adam paypal bilmemnesi istedi rp çektğim cafe sahibiyle kavgalıyım kaldık tr ye

• Türkiyedekiler bile Türklere düşman olabiliyorsa neden easttekiler olmasın? Üstelik düşman olabilitesi oldukça yüksek bir milletiz. Türk serverına girip 5-6 oyun atmak neden öyle olduğunu gösterir zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiyedekiler bile Türklere düşman olabiliyorsa neden easttekiler olmasın? Üstelik düşman olabilitesi oldukça yüksek bir milletiz. Türk serverına girip 5-6 oyun atmak neden öyle olduğunu gösterir zaten.

Ben de çoğunu sevmiyorum ama hepsini aynı kefeye koymuyorum. Onların yaptığını doğru bir şeymiş gibi gösterme. Ben de Polonyalıların çoğunu sevmiyorum ama gidip tüm Polonyalıları aynı kefeye koymuyorumki.
  • 10 ay eastte oynamış biri olarak iyiki weste geçtim diyebiliyorum.o polonyalılar yokmu o polonyalılar.hayatımı sömürmüştü.gerizekalı ruslar cabası.zaten yunanlılar saymıyorum her maç küfür ediyorlardı türk oldgumuzu anlayınca.west gercekten bu konuda daha yi bence.sırf polonyalılar icin bile gecilir.ha westte yokmu var ama east kadar hissetmiyorum.fakat ne yazıkkı cok yeteneksizlerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiyedekiler bile Türklere düşman olabiliyorsa neden easttekiler olmasın? Üstelik düşman olabilitesi oldukça yüksek bir milletiz. Türk serverına girip 5-6 oyun atmak neden öyle olduğunu gösterir zaten.

Kesinlikle katılıyorum, bırakın yabancıları biz birbirimizi kesiyoruz bu yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.