Bildirim
East'da elo kasılmıyor, peki west'de?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Az önceki oyun;
-
iyi oyuncuysan heryerde kasarsın, ama Eastte kasmanın daha kolay oldugunu söyleyebilrm -
Takıma göre uyum sağlayıp her alanda oynayabilen bir oyuncu isen kasabilirsin.
ps:Easte 900-1000 arasındaydım ben de geçtim weste çok fazla oyun atmıyorum şuanda elom 1225
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 15 Şubat 2012; 9:32:07 > -
ben geçmeyi düşünüyorum rpyle -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Takıma göre uyum sağlayıp her alanda oynayabilen bir oyuncu isen kasabilirsin.
ps:Easte 900-1000 arasındaydım ben de geçtim weste çok fazla oyun atmıyorum şuanda elom 1225
Solo top, mid, ad carry ve support olarak oynuyorum, ve bu sınıflar için de ayrı ayrı rune sayfalarım var. Şuan sadece jungle olarak deneyimsizim. Her zaman kendi takımıma ve karşı takıma göre champ seçerim.
İnanın ben elimden geleni yapıyorum ama east serveri ciddi anlamda elo yükseltmeme izin vermiyor. -
Ben buna inanmiyorum. Elo kasmak normal oynamakdan daha kolaydir. En azindan karsinizi birden 1800 eloda adam gelmez. -
Bizim arkadaş da yeni başladı ranked'a. Normal oyunlar çok çok daha zor diyor rankedlardan. -
O zaman ben banyo felan yapayım... -
east te 1500 lerde elo yapmıştım sadece 1 kaybetmem vardı uzun bi süre sonra tekrar ranked attım öyle bi yenildimki artık elom 1000 lerde riske girmeye hiç değmez -
quote:
Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma
O zaman ben banyo felan yapayım...
Hamam tavsiyemdir. Iyi birde tellak da varsa eger ayni hafta seni 1500 elolarda gorebiliriz :) -
Jax ilk 5 dk içerisinde 3 kere wukong'u feedledi, sonra trolllemeye başladı, 8 kill olduğunda afk yazdı.
Lee sin oyunun ortalarında ilk kez oynuyorum dedi.
Benden bu kadar. Güle güle East, Hoşgeldin West... -
Yanlis anlama ama 900 eloda Support oynamak risk dir. Karsi takim dengeli tank,off tank, jungle ad ve ap carry mevcut. Lakin sizde off tank yok tank hic yok. Leesin n00b olabilir ama senin o takimi kurtarman icin Offtank yada Tank oynaman gerekirdi. -
Ben superman ile oynasam o takımı yine kurtaramazdım, Jax oyuna girerken solo top dedi, iyi dedik. lux direk instalock yaptı konuşmadı bile, sivir last pick olmasına rağmen ad carry dedi ona da tmm dedik, lee sin 4. sırada jungle dedi geriye bir tek support kaldı... -
Neyse sen takil kafana gore. Giden gitsin kalan saglar bizimdir :) -
eastteki rankeddakiler ciddi düşük iq lu.
ranked girmemek lazım eastte, ya takımınla giriceksin ya da hiç. ciddi beyin hasarı var çünkü oyuncularda -
quote:
Orijinalden alıntı: Re-1
ranked girmemek lazım eastte, ya takımınla giriceksin ya da hiç. ciddi beyin hasarı var çünkü oyuncularda
Haklisin. Hepimiz uber insanlariz ama sadece takimimizdakiler salak degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
quote:
ranked girmemek lazım eastte, ya takımınla giriceksin ya da hiç. ciddi beyin hasarı var çünkü oyuncularda
sen feedliyor musun ya da kötü jungle mı yapıyorsun ranked larda bilemem..
benim için durum gerçekten dediğin gibi, über kısmı hariç -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
quote:
sen feedliyor musun ya da kötü jungle mı yapıyorsun ranked larda bilemem..
benim için durum gerçekten dediğin gibi, über kısmı hariç
westte isen oyun atalim cok merak ettim ne kadar iyisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulme -- 15 Şubat 2012; 13:11:25 >
-
Ya abi allah aşkına bırakın şu numaraları. ''İyi oyuncu her yerde kasar.'' Yok ya ? Adam 7-2-3 gitmiş. Ama voli hayvani feedlemiş. Bu şimdi adamın suçumu ? Nasıl taşısın o oyunu ? Siz 1400 1500 eloya gelip kendinizi kurtarmış olabilirsiniz ama 1200-1300 civarı elo east te çoluk çocuk kaynıyor. Kimse bana bu elolarda çıkıp da '' İyi oyuncu her yerde iş yapar '' demesin. East tamamen şans işi. Ama oyunu bilmeyen bir sürü insan var east'te. İstediği an rage atan. FEedleyen sağa sola laf atan yabancı metin2 oyuncuları kaynıyor east. East gözden çıkarılmış abi. allah aşkına 800 maçta 100 leave atmış biri var friend listte. Adam soruyorum neden çıkıyorsun diye canım sıkıldı adamlar noob banane tarzı şeyler söyluyor. Ban yedi mi hiç ? Hayır. Haftalık günlük banı geçtim saatlik ban bile yememiş. Westte yapın aynısını da göreyim kaç ay ban yiyorsunuz
Benzer içerikler
- qq ne demek
- yonca yeşili malphite
- mmr nedir
- lol euw hesap açma
- feedlemek ne demek
- lol sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X