Şimdi Ara

EAS FC NOT CONNECTED Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 13 Ultimate Edition aldım orjinal olarak. Ama servera bir türlü bağlanmıyor. Oyuna giriyorum EAS FC NOT CONNECTED diyor ve yeniden deneyin diyor. Kafayı yiyceğim bu sorun Fifa 12 de de vardı bunda da var. ne yapmam lazım ? Nasıl bağlanabilirim bu serverlara ?

• uydunet mi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvzkrts

uydunet mi o

Hayır , TTNET .
  • Arkadaşlar yokmudur bunun çözümü? 70 lira çöpe gitti resmen. Geçen senede orjinal almıştım onda da bu sorun vardı. Resmen EA ya boş yere para ödüyorum.
  • SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM ARKADAŞLAR.

Origin şifresinde sistem değişmiş artık en az bir büyük harf , en az bir küçük harf ve rakam bulunmak zorunda şifrede. Fakat gel gelelim ben origin hesabını 2007 yılında alırken bunlar yoktu ve sadece rakam ve * karakteri kullanarak şifre almıştım. Bu zamana kadar da benden şifrememi değiştirmemi istememişti. Şifrenin yeni kriterlere uymamasından dolayı bu sitehttp://www.ea.com/intl/football/ ve electronic arts serverlarına tam bağlanamıyordu. Şifreyi origin üzerinden değiştirdim ve yeni kriterlere uygun bir şifre belirledim artık serverlara tam bağlanıyor ve portlarda açık open görünüyor. Şuan herşey on numara oldu.

Bu sorunu EA Live Chattaki kimse ve bu forum üzerindeki kimse çözememişti ben çözdüm ve benim durumumda olan arkadaşlara örnek olsun bu yazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 2 Şubat 2013; 12:56:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.