Şimdi Ara

EARTH 2160

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb hayatımın ilk strateji oyunu olan 2140'ın devamı 2160 almak istiyorum ama bi türlü bulamıyorum internetten idirdim çalışmadı hiç oyun oynamayan biri olarak benim için ne kadar önemli oldugunu siz anlayın artık bu oyundan başkasını hiç oynamadım ya 2160 ya 2160 samsunda sormadıgım bilgisayarcı kalmadı kimse bilmiyor (hayret ) vakti zamanında pc word 2140 ücretsiz full türkçe sürümünü vermişti işte ilk aşkım o zamandan başladı 2140 da 17 kademeye kadar gelip bıraktım özelden yada burdan bana ulaşırsanız çok sevinirim teşekkürler

The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • torrentten indiriceksen sağlam antivirüs kullanman lazım yanabilirsn en iyisi rapid linkin sağlam oollup olmadığını anlamak için indirenlerin yorumlarına bak ben bi bakim bulursam sağlam link weririm

TONY MONTANA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

torrent kullanmayı biliyor musun?

yok ama bu oyun için herşeye deger

Orjinalden alıntı: şilelignç

torrentten indiriceksen sağlam antivirüs kullanman lazım yanabilirsn en iyisi rapid linkin sağlam oollup olmadığını anlamak için indirenlerin yorumlarına bak ben bi bakim bulursam sağlam link weririm

çok makbule gececek valla cd sini bulsam alacam yav level dergisi orjianlini dagıtmış şubatta ama bi türlü bulamıyorum

Orjinalden alıntı: şilelignç

torrentten indiriceksen sağlam antivirüs kullanman lazım yanabilirsn en iyisi rapid linkin sağlam oollup olmadığını anlamak için indirenlerin yorumlarına bak ben bi bakim bulursam sağlam link weririm

Bilmeden konuşmayı ne çok seviyor insanlar...

Dostum donanımhaberde bu tür paylaşımlar yasak, yani okuyan okumuştur mesajı bana kalırsa editle gitsin

Edit:Ha tabi dağıtımcı firma artık oyunu ücretsiz dağıtıyorsa benim yorumumu dikkate almayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 24 Nisan 2008; 23:08:42 >

• peki o zaman arkadaşlar bende sizin bu uyarınız üzerine LEVEL dergisine msj attım şubat sayınızı istiyorum die orda lisanslı full sürümü varmış ordan satın alacagım ilginiz için teşekürler
  • Arkadaş ben de deli gibi earth 2140 arayanlardanım. 2160 falan bence o tadı vermez diye düşünüyorum ve ille de 2140 oyunununu istiyorum. Peki nasıl? Sen de cd si varsa bana nasıl ulaştırabilirsin? Ya da ne bileyim nerden edinebileceğimi falan söyleyebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adolf Hitler

mas207 bende var istersen kargoyla yollayabilirim... Kargo parası ne kadar tutar?

6 ytl
    GIGABYTE P35C-DS3 1333 P35/PCI-E/DDR2-DDR3 - INTEL-C2D(E8400) 3.0Ghz 1333Mhz 6MB 45nm BOX - KINGSTON PC 2x1GB 800Mhz DDR2 PC6400 - ASUS EN8600GT SUPER/512MB/MAGIC/DDR3/PCI-E - COOLERMASTER RC-690 KKP1-GP BLACK - JWIN 5+1 HOME THEATER - A4 TECH 1.2 MP PC CAM - A4 TECH OPTIC MOUSE

7 Yıllık Tazecik Hort
  • adolf sende earth 2140 cd si var mı arkadaşım?
    bana yollayabilirsin. Eğer gönderirsen kargo paranı da karşılarım. ykavak1971@hotmail.com adresim. Cevabını buraya yazar mısın?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.