Şimdi Ara

eachine h8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mrb,
    eachine h8 aldım banggood.'dan.lakin aldığım ürün, dengesizce kullanmamdan ötürü 1-2 düşüş sonrası pervanelerden biri çalışmaz oldu(bu kadar kısa sürede çalışmama problemi yaşatmasını beklemiyordum) firmaya mail attım yanıtta gelmedi

    ne yapmamı önerirsiniz motor sparişi mi?(ki zaten en uygun quadcopter'i seçmiştim)
    yoksa yeni bir ürün mü?



  • Hocam konuyu açalı neredeyse 1 ay olmuş ama şimdi gördüm. Kendi çözümünü de üretmişsindir belki ama yine de konuya bakan olur diye bir şeyler yazayım.
    Eachine H8 başlangıç için güzel bir seçim. Yumuşak plastik aksamından ötürü kolay kolay kırılmaz.
    Pervanelerden birisi çalışmıyor ise bu motorun bozulduğu anlamına gelir. Banggood dan 2-3$ a yedek motorlarını alabilirsin. Fakat geliş süresi 1 ayı geçebilir. Beklemek istemezsen gittigidiyor da satılıyor. CW ve CCW çift motor 15 TL + 5 TL de kargosu var.
    Cihazı minik yıldız tornavida ile aç. Motorun karta olan iki adet bağlantısını sök ve aynı yere yeni motorun kablolarını lehimle bu kadar basit. Unutmaman gereken nokta motorların çaprazlı ikisi saat yönüne, diğer ikisi ise saat yönünün tersine çalışır. CW ve CCW tabiri bu yönlerini belirtmek için kullanılır.
    Bu tip giriş sınıfı cihazları ilk alırken, batarya, pervane, motor gibi yedeklerini de almakta fayda var.




  • Kardeş bende de bu tarz şeyler oluyor bazen. Bozuldu diye bir şart yok, bazen batarya zayıflayınca da yapıyor böyle şeyler. Bazen de gazı sonuna kadar kökleyince düzeliyor. Hemen bozuldu diye korkmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.