Şimdi Ara

EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
30
Favori
28.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşım 37 tam olarak aynısını yaşıyorum.

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz stres atmalik ?

Rekabetçi olmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda hilemi var

Adam bana gol atıyor 2 sayılıyor,üstüne birde 90 lık oyuncuları oyuna sokmuş normalde oyun diyorki 90lık oyuncuyu kadrona alamassın bu birtday etkinliğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 17 Mart 2025; 3:59:7 >
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

Benimde yaşım 36 ama akıp gidiyorum kardeş :D Biraz alıştırma yapın rush'da takılın,Keskin şut ve bitiricilik deneyin. Ben 2024 kasım ayında fifaya başladım ilk zamanlar bende nasıl yapıyorlar diyordum ama şuan basit herşey.

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

tps oyunlarını çok severim.

şu sıralar star wars jedi fallen order, talos principle 2, çok nadir de silent hill 2 oynuyorum

• Rivalsde saha ortasında parlak bir halka çıkıyor bu nedir ?

• zoltan83 kullanıcısına yanıt

Hiçbirşey değil bazen bug oluyor.

• teşekkürler.. sanki bir portal açılacakmış gibi duruyor oyun un hızlıyla içine adam götürdüp bırakamadımda dedim bu ne ki acaba :=)

• 4-5 Arkadaş clubs oynuyoruz bir süredir, takımda cdm ihtiyacımız mevcut, bu rolde oynamak isteyen veya clubs deneyimlemek isteyen varsa dm atabilir.

• bcan402 kullanıcısına yanıt

Yaş 41,

takribi 2 hafta oldu oyunu alalı.

2x yaşlarda anasını ağlatırdık rakip tanımazdık tabiri caizse.

Ne yaparsam yapayım bende beceremedim.

Ya da doğru oyunu oynamaya çalışıyorum bilemedim :)

Adam hücum hattını 99speed'i döşüyor. Sonrası malum

En orta seviye takımla bile daha önceki pes serilerinde oynar rekabetçi bir takım yaratırdım.

Ama bu oyun bana "pes" dedirtti.

Burada bir çok dostumuz, kardeşimiz ultimate işine girişmeyin kafayı yedirtir demişti.

Evet yedim

Geceden beridir 1 galibiyet alabilmek için birazdan konsolu parçalamaya kadar gidebilirim :)

Biraz salıp 7/8/10 yemeyi normal karşılayıp 3 yediğim maçı kazandım sayacağım sanırım :)

• Ya bu oyuna noldu updatelerle l1 üçgen yapıyorum full bar en yakındakine abuk gubuk atıyo diagonal oynucam atağın yönünü değiştirecem yok l1 üçgene izin vermiyo oyun şaka gibi. Kenar ortalarda bitmiş sadece merkezden pas yap ceza sahası yayından vura dönmüş hiçbir çeşitlilk yok aynı konudan müzdarip olan var mı

• Arkadaşlar;

Fc24 mü alayım FC25 mi? Online oynamıyorum sadece T. D kariyeri , oyuncu kariyeri ve lig ?

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Orta açılmıyor. L1 + üçgen stad dışına çıkıyor. Akan oyunda kafa golüne hasret kaldım.

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

L1 üçgen değilde, L2 orta tuşunu kullanın.

• perhanpayidar kullanıcısına yanıt

Zamanla alışacaksınız oyunun mekaniklerine,oyun tek düze oynanmıyor, ne kadar çok tuş kullanırsanız bunun mentalini anlarsanız o kadar çok geliştirirsiniz kendinizi.Ayrıca oyunda kafa gollerine nerf geldi bir önceki yamada.

• FİT GYM kullanıcısına yanıt

hile olmayan oyunmu varki  

bf1de 500 killi hile gördü bu gözler  

zaten hile oyunun kendisinde var herkesin bildiği momentum belası her sene iyice saçmalaşıyor

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fifa-23-momentum-cesitleri.2397237/

oyun diye alıyoz aslında bizle oyuyorlar  

• Bela okumaktan nefret ederim ama bu oyunu şu hale getiren her kimlerse Allah belalarini versin şu lanet illet oyunu biz 10-15 sene önce cafelerde gayet keyifli şekilde oynardık maçlar 1-1 2-0 yeri gelir 0-0 bile biterdi 10 sene önceki teknolojiden bahsediyorum şu online kısmını öyle bir rezil yapmışlar ki her maçta en az 10 gol oluyor oyunu 5x hızda oynuyoruz her atak gol oluyor mesele yenip yenilmek değil yensem de zerre keyif alamıyorum div3 teyim her zaman böyle değil bu oyun bazen düzeliyor ama sonra bi güncelleme geliyor eskisinden de kötü oluyor bu oyunun yapımcılarının p*c veletleri sanırım boyle zevk aldığı için şu hale getiriyorlar başka bir izahı yok bunun
    30 yaşında adamım akşam işten gelince iki kafam dağılsın diye oynuyorum ama iyice sinir stres sahibi oluyorum özür dilerim ağzımı bozdum herkese iyi akşamlar

• Thor10dor kullanıcısına yanıt

Hersene aynı ilk update gelene eek hrr şey iyi sonra bozuyolar. Oyun hızı felaket şuan. Gerçek hayatta böyle hiz yok pres yok. Fifa 17 ve 20 hala kurilu konsolda 20de kariyer yapıyorum tam sim oyun valla.

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

Hocam en sinir bozucu olan şeyde sürekli aynı şekilde olsa açıp yüzüne bakmam şu leş oyunun arada düzeliyor tamam yine maçlarda en az 6-7 gol çıkıyor ama savunma yapabiliyorsun bir zevk alabiliyorsun dün akşam bir açtım dakika 30.dakika 4-2 oldu çıktım başka maça girdim 40.dakika 4-4 oldu böyle bi rezillik olabilir mi pes 13 1000 kat daha iyi bundan

• Beyler kapışmak isteyen varsa eklesin online oynayalım.

Psn : ylonenn

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.