Şimdi Ara

EA Sıfırdan ilk 100 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edebiyat-sosyalde sıfırdan başlayacağım hedef ilk yüz. nereden başlamalıyım, neler yapmalıyım? edebiyat için bir tane konu anlatımlı alıp sırf oradan çalışmayı düşünüyorum sonra biraz soru çözümü yeterli olur bence. neler önerirsini?

• Yine bir sayisalcı ea ya geçti ve ilk yüz hedefledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl sorun şu ki eşit ağırlıkçılar neden ilk 100 hedeflemiyor
  • Tyt kötü çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematikten kaç net çıkarıyorsunuz hocam genel olarak? ve TYT niz kaç civarında? -Yanıtlamak isterseniz-
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle kolay değil bence ea ilk 3k civarına kadar pek sıkıntı yok da atıyorum sayısalda belki 2 3 bin kişi arasında 3 4 net oynuyorsa ea da tyt de 10 15 arası bir net farkı ayt kısmında 5 6 net farkı var mesel 78 tyt 66 ayt 3k civarına getirie ama ilk 500 istiyorsan 90 tyt 70 ayt minimum o da obp vs de lazım yani ilk 500 ile ilk 100 arasında da ayt de bu kadar olmasa da tyt kısmında ciddi bir oynama var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 7 Ocak 2020; 19:25:13 >
  • Noktalama işaretlerine tepki olarak mı geldiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantilatör -- 7 Ocak 2020; 19:32:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen yerlesmedin mi ilk 100 bursu icin mi gireceksin?

• eafur E kullanıcısına yanıt
    Vay be forumda tanınıyoruz artık . Aynen ilk 100 için giricem. Ama biraz zor gibi duruyor . Edebiyat sosyalde çok konu var. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Şans lazım biraz

• Hocam kaç yapmıştın sen ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1600 sıralama tyt mükemmel hocam, yaparsın bir aksilik olmazsa.
  • Say 1400, tyt 1600

• Evet hocam pm den konusmustuk tyt cok iyi zaten onu koruyacaksindir bu tyt ile sozel icin kac net hesapladin mi?

OBP ve netlerinizi öğrenebilir miyim hocam?

• 108.75 75 92 obp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anladığım kadarıyla diğer derslerde bir sıkıntınız yok zaten sıralamanız çok iyi. Edebiyat konu anlatımı için bilgi sarmal öneririm, fiyatı biraz tuzlu ancak konuyu her detayıyla ele almış. Limit el kitabı da çok kullanılan kaynaklardan. Bunların haricinde farklı tarz bir şey arıyorum derseniz yayın denizi karikatürlerle edebiyat kitabı var doping mantığıyla hazırlanmış. Konuyu okuyarak çalışamıyorsanız benim hocam video ders notlarına da göz atabilirsiniz. Ücretli seçenekler de edebiyat seminerleri ve doping hafıza.
    Size tavsiyem bilgi sarmal edebiyat konu anlatımı veya limit el kitabı + yayın denizi eser özetleri kitabını almanız. Konu çalışmasını yaptıktan sonra bol bol soru çözerseniz aklınızda kalacaktır şüpheniz olmasın.
    Soru bankası olarak limit, bilgi sarmal, yayın denizi, altın anahtar yayınları kullanılabilir.
    Tarih için limit el kitabı+soru bankası yapabilirsiniz ama biraz detay sorabiliyor limit.
    AYT Coğrafya için illaki kitap çözeceğim derseniz limit, bilgi sarmal ve paraf yayınlarına göz atabilirsiniz.

• çok teşekkür ederim hocam soruma cevap veren ilk tek kişisiniz.

bilgi sarmal konu anlatımına baktım 75 lira diyor internette gerçekten pahalıymış . forumda da biraz baktım, sadece sizin mesajlarınız geçiyor, birçok konuda övmüşsünüz ya reklam yapıyorsunuz ya da gerçekten çok beğenmişsiniz . bilgi sarmala güvenirim, sanırım alıcam bu kitabı ama hani fiyatı da bi güzel.
    Ben senin yerinde olsam YDS den hazırlanırdım. Hem İngilizceni geliştirirsin hem de dilden sınava giren sayısı az ve ilk 100 şansı daha fazla

Ama illa ki EA dersen
    Edebiyat için Kadir Gümüş Video + Bilgi Sarmal , Paraf veya Limit Soru Bankalarından iki tanesini
    Tarih için Ramazan Yetgin + Fdd soru bankası
    Coğrafya genel kültür zaten ama Yavuz Tuna + herhangi bir soru bankası ile bitirebilirsin.

Hocam ben kitabı almadan önce forumda çok aradım kitabı kullanan var mı vs diye bulamadım. Kendim alıp beğenince de tavsiye etmek istedim. Blogger, ınfluencer vs değilim içiniz rahat etsin en iyisi bi kitapçıya gidip inceleyin karşılaştırın içinize en çok hangisi siniyorsa onu alın derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.