Şimdi Ara

[SATILDI] EA PRO HESAP ve FC24 2M+ LİK KADRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] EA PRO HESAP ve FC24 2M+ LİK KADRO
    22.09.2023 Tarihinde 1 yıllık olarak peşin ücretle açtığım EA Play Pro hesabı ve içerisinde bulunan yaklaşık satılamaz kadro değeri 2m den çok daha fazla olan FC24 ultimate oyununu -SATILDI- ye satıyorum.Satılabilir oyuncu yoktur. Piyasa değeri sırf Ferdinand 1m , odegaard sbc 450k .... İçeride mevcut 100K coins vardır. Sbcler için oyuncu boldur... Oyunu çıktığından beri yoğun şekilde oynadım, 280k maç kazancı elde etmişim kanıt olarak. İlk sezonu div4te bitirdim, şuan 2.sezon ve div5teyim.

Mail,cep no ve güvenlik soruları alıcı kişinin istediği şekilde güncellenerek hesap devredilecektir. FC24ün web ve mobil companionu açıktır. Ban vs hiç görmemiştir. Şikayet dahi edilmemiş sağlam hesaptır. (Bilmeyenler için Hesapta satın alınmış oyun yoktur, play pro hesap ile kütüphanedeki tüm pc ea oyunları abonelik süresince ücretsiz oynanabilir. fifa, wrc , nfs , sims ,dead space falan filan)

+Aralık Ayı başında FC24 ulitmate olmasından ötürü 1600 fifa points gelecektir..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak, Çaycuma Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.