Şimdi Ara

EA Play indirilen oyunu tekrar indirmemi istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Az önce Game Pass üzerinden bağlandığım EA Play hesabım üzerinden EA Launcher'ında Battlefield 2042'nin indirmesini tamamladım. Fakat indirme biter bitmez tekrar sıfırdan indirmeye başladı. Depolama alanımı kontrol ettiğimde oyun indirilmiş gibi yani yer kaplıyor. Fakat oyuna ait hiçbir dosya bulamıyorum. EA Games klasörü de tamamen boş. Bilgisayarı yeniden başlatmayı, EA uygulamasında cache temizlemeyi, ve uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedim ama değişen bir şey yok. 3mb/s ile indirme yapıyorum ve 72 GB indirme yapıp bununla karşılaşmak çok can sıkıcı. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok uğraştım kendim çözümü buldum. Oyunun dosya konumu açın dosyaların uzantılarının değiştiğini göreceksiniz mesela starwarsbattlefront.exe_DİP_STAGED böyle uzantılar göreceksiniz, uzantıyı düzeltin yani diP staged yazısını silin exe kalsın örnek olarak starwarsbattlefront.exe,ben bütün oyun dosyalarını böyle düzeltim düzelttiğim oyun Battlefront 2 ydi,düzelttikten sonra oyunun klasörünü hemen başka bir klasöre kes yapıştır yaptım,EA appteki indirmeyi sonlandırdım,daha sonra tekrar oyunun klasörünü eski yerine koydum,EA appten App recolevry yaptım sonra oyunun klasörünü açtım Battlefront 2.exe yi çalıştırdım,direk dosyaları doğrulama yapıyor,çözüm bu şekilde, sanırım bu bir tür virüsten kaynaklanıyor.bu arada yaklaşık 1 saat oyunun dosya uzantılarını düzeltim yani birkaçını düzeltipte bırakmadım.oyunun dosya konumundaki klasörleri tek tek açın,klasör içindeki dosya uzantılarının hepsini düzeltin,dosya uzantısı sadece dll olmak zorunda değil, örnek; CAS14.cas_dip_staged > CAS14.CAS.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.