Şimdi Ara

EA ORIGIN'E İSTEKLERİMİZİ DUYURMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli DH takipçileri.

    Ben sessiz kalan kesimden hiç olmadım, hep bir icraat yapmak isteyen kitleden sayılırım. Bunda da her daim başarılı olmasam da sonuçları yüz güldüren durumlarda oldukça fazla oldu. Bende sizler gibi oyun oynamayı seven birisiyim ve bende yine sizler gibi ülkemizin ekonomik durumundan muzdarip birisiyim. Ne var ki bazı şeyler için ses yükseltmek gerekiyor. Ben 6 aydır aklıma geldikçe EA Origin'e Türkçe dil desteği ve TRL cinsinden makul bir fiyatlandırma için mesajlar atıyorum. UPlay içinde aylarca uğraşmıştım. Sevgili Gabe Logan Neweell nam-ı diğer Gaben'a da aklıam geldikçe ülkemizin ekonomik şartlarını göz önünde bulundurduğu ve Türk oyunculuğuna önem gösterdiği için teşekkür mesajı atarım. Okur, okumaz bilemem ama içimden gelerek yaptığım bir şeydir.

    Açık konuşayım; ülkemizin ekonomik koşullarını gözeten ve hizmetlerini esirgemeyen yabancı firmalara çok saygı duyuyor ve sempati duyuyorum. Ne yalan söyleyeyim "fan" derecesinde sevgimi kazanıyorlar.

    Lakin bende bir oyuncu olarak sizlerden Origin'e ulaşmanızı ve ülkemizin abonelik için TRL olarak makul bir fiyat ve dil desteği getirmeleri için mesaj atmanızı rica ediyorum. Ben forumların bu gibi konularda çok iyi bir yer olduğu kanaatindeyim. Forumlar bu gibi konularda kartopu etkisi yaratmayacaksa ne zaman yaratacak?

    Twitter üzerinden @OriginInsider , @EA olarak isterseniz #EAOriginHearUs etikeyle Türkçe yada İngilizce isteklerinizi iletebilirsiniz. Ben Türkçe istediğim için artık İngilizce değil Türkçe olarak cümlenin başına "Turkish:" ile başlıyor ve mesajımı atıyorum. Tavsiyem; İngilizce yazacaklar Türkçe olarak da yazmaları.

    Siz değerli DH Forum üyelerine böyle etkinlik paylaşmak istedim. Umutsuz olmak yada sessiz olmak hiç bir şeyi çözmez en azından Türkiye'de kullanıcıların isteklerini okumalarını sağlamak iyi diye düşünüyorum. Olur yada olmaz en azından dikkate alacaklarına inanıyorum. Dünyada zaten 3-5 tane geçerli büyük oyun dağıtıcısı mevcut. En büyük PC dağıtıcısı Steam neyseki hala Türkiye için biçilmez kaftan. Neden sayıları çoğalmasın? Ben forumlarda Football Manager gibi bir çok alan için talepte bulunulduğunu ve sonuca ulaştığını gördüm. Biz oyuncular olarak isteklerimizi belirtelim gerisi kurumlara kalmış.

    Ek olarak spontane gelişen bir durum bu öyle koordinatlı ve planlı bir durum değil tabiki bu durumu daha hızlı ve gelişmiş hale getirecekler var ise daha farklı yöntemleri vs. paylaşıp yönlendirebilirler.

    Çok teşekkür ediyor ve sevgiler diliyorum.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.