Beyler biliyorsunuz Qtv vb. tahminleri sağlam kanalların birçoğunda ea da ilk bin sıralamalarının değişmeyeceği, ilk 3 bin sıralamalarında çok çok hafif gerileme olacağı, ilk 5 binden sonra 1-1.5k lık gerilemeler olacağı, 15 binden sonra ise hatrı sayılır gerileme olacağı söyleniyor sayısalcı sayısı sebebiyle. Ancak geçen yıl matematiğin çok kolay oluşu sebebiyle birçok kişi ea yı hatta sözeli bile çözmüş olabilir süre bolluğundan ama bu sene tam tersi bi durum oldu matematiğin ve diğer her bölümün zor oluşu sebebiyle daha çok herkes kendi bölümünü çözdü.. Özellikle de ea ilk bindeki her bölüm öne çeker gibi gelmeye başladı bana, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Çünkü ben tyt ve ayt sayısal derecesi yapan kimsede 3-5 net bile olsa ea çözen henüz denk gelmedim. 1-2 güne açıklanacak ama son kez fikir sormak istedim forumdakilere; Sizce ea ilk bin için geçen sene mi daha fazla sayısal vardı bu yıl mı ? Yakın olur diyeceksiniz belki, belki gerçekten hatrı sayılır bi fark yoktur ama 10 kişi bile olsa fark farktır. Sizce hangi yılda daha fazlaydı ? Bu yıl mı geçen yıl mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA önündeki sayısalcılar

-
-
matematiğin standart sapması yedi dostum, bırak sos1 çözmesin hiçbiri ne önemi var :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sos-1 çözmeden ilk binde olan sayısalcılar sadece ilk 20-30 öğrenci hocam. Kalanların ne kdrı 3-5 net bile olsun sos-1 çözmüştür onu bilmiyoruz tabi. Ama bence geçen sene daha fazlaydılar gibime geliyor ea da ilk bine giren sayısalcılar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 tane edbsos1 sorusundan 15 netim var matematik de 31 net falan 1570 geldi 60k lık yer 40k ile kapatır bak gör 5k lık yerler de 3k-4k arasına gelir
-
ilk 1k için bilemem ama ilk 2-3k'da azımsanmayacak sayısalcı var (tahminen 300 ile 400 arasında olabilir), iktisat-işletme hariç bölümlerde sıralamalar gerileyebilir (örn 3k ile alan bölüm 3.4 ya da 3.5k'ya gidebilir) ama özellikle odtü için sıralamalar ilerleyecek gibi
-
Sanmıyorum hocam ya, özellikle 5klık yerler iktisat-işletme değil de psikoloji ya da siyaset ise pek değişmez gibi duruyor
-
Emin misiniz hocam ? Bana nedense bu yıl çok az kişi var gibi geliyor, bu da ilk binde ea sıralamalarının daha da öne çekmesine yol açacak gibi.. Ama 5 bin ve sonrasında bende gerileme bekliyorum..
Hocam bence gerileme olacağı kesin gibi örnek verdiğin sıralama bantlarında..
İlk bin kıyası yaparsak geçen seneye göre nasıl sizce hocam ?
Devlet hukuk kaç ile kapatır
Ya aynı ya da bi tık daha az gibi görünüyor hocam. Çevremdeki hiçbir sayısalcı pek sözel kısmı çözemedi ama yine de ilk 5k'da var gibi azımsanmayacak sayıda.
-
45
İlk 5 k da baya var yine hocam o kısım doğru. Ama ilk bin kısmı için onların bile 10-15 net yapması gerekmiş. 1500 lerden 500 lere doğru olan bölgede bi sıkışma var.
Odtü eada ilerleyecek derken girmesi mi zorlaşacak? Ve odtü psikoloji nasıl olur sence 2019-18 gibi mi olur?
Psikoloji 2019-2020 arasında bir yerde kalabilir ama iktisat-işletme yazan çok var 3500 ile alan iktisat bu sene 2400-2700 arasına gider gibi. Daha da zorlaşacak girmek. İTÜ ile ODTÜ bu sene herkesin gözdesi oldu gibi.
-
tüh psikoloji 2800 lere dayansa mükemmel olucak, 2019 daki taban olsa bile yeter ama 2020 ile arasında olsa sıkıntı. Neyse odtü ui bari 3k dan yukarı çekmesin de
Ben de odtü psikolojinin 300-400 kişi gerileyeceğini düşünüyorum bu yıl.
Uİ'nin 4klarda kalacağını düşünüyorum, psikolojiye de çok belli olmaz çok net konuşmayayım. İİBF ağırlığından dolayı biraz gözden düştü gibi orası da. Siz umudunuzu canlı tutun, gelme ihtimali %50
-
Şu gerileme ilerleme olayını çok yanlış anlıyorum kusura bakmayın da gerileme dediğiniz 2700 den 3000 e falan gibi degil mi?Düm düz gerileme deyince aklıma sıralamadaki sayının küçüleceği ve 2500 le kapatmissa 2200 e gelecegi gibi geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
- ayt biyoloji deneme önerisi
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- repkon maaş
- mezuna kalmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X