Ea Hangisi gelir son bi tahmin(6848)

-
-
sıralaman nerde kanka
-
pardon kanka silmisim :D 6848
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: shebelongstothestreetspardon kanka silmisim :D 6848
kankacım istanbul hukuk 2. öğretim hayırlı olsun belki orada buluşuruz
-
hayydaaa ilk makarnan benden o zaman :D sen kacla yazican kral
quote:
Orijinalden alıntı: shebelongstothestreetshayydaaa ilk makarnan benden o zaman :D sen kacla yazican kral
4230
-
Banko gelir o zaman sana hocam sirasiyla 1. Ögretim 2. Ogretim yazarsan
Up
istanbul hukuk iö diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ist hukuk iö hayirli olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler gelmezse üzer eyv cevaplar icin
İstanbul hayırlı olsun da Marmara falan da bir bak 1.ogretim kurtarabilir.
Ulan sınav açıklanmadan dedim ki ea siralamalari öyle bir gelecek ki bakıp bakıp diyeceksiniz bu nete bu sıralama ne diye dediğim oldu.
Özellikle 3k sonrası ea tarafında hatta 2k diyorum ben çok şaşkın olacaksınız
İÜHF İÖ %100
-
İibfler 19a döner mi
sayısalda 2.3k yapan arkadaşım tmde 5k'ya girmiş, gördüğüm birçok sayısalcı7-10k arasında kalmış, geçen senenin tam tersi bir senaryo yaşanaiblir umut vermek gibi olmasın ama, siz yine de kendinizi hazırlayın dokuz eylüle bu 3'ü içinden
-
hocam iibfler nasıl olur bu yıl 2019 gibi diyebilir miyiz. bu yıl sıralamam 5k bana geçen yıla göre kaç k lık bir bölüm gelebilir tahmininizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4k olabilir hocam ama 2019 falan diyemeyiz bence çünkü bu senenin eşi benzeri yok.
Ben çok uçup kaçan bölümler için bir şey demek istemiyorum mesela 15k dan 2k ya gelmiş vs tarzı onlar için bir şey demek yanlış olur.
3 aşağı 5 yukarı aynı olan bölümlerin misal Ank hukuk gibi 2018 sıralamalarına gideceğini düşünüyorum belki daha gerisi bile olabilir.
Bu sene uluslarası ilişkiler ve siyaset bilimi gibi şeyler ön planda değil(gerilemede bunlar)haliyle bu gerileyebilir mesela ama iktisat konusunda veya işletme hala kemik bir kitle var gibi o yüzden 3k olan bölümün misal 6k falan olması bana uçuk geliyor bu alanlarda.
Siz özelden düşündüğünüz yerleri vs yazsanız daha net çıkarımlar yapılabilir
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X