Şimdi Ara

EA FC 26 [PC ANA KONU] -2026 Dünya Kupası, The World's Game güncellemesi çıktı!- (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
35
Favori
38.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...20...3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ultimate team'e hiç bulaşmadım ama yeni nesile geçince açıkçası keyifli geldi, Türkçe spiker de beklediğimden daha iyiydi, iş dönüşü sezonlarda ve kariyerde takılmak gibisi yok xd. Tabi isteseler kariyer için çok daha fazla şey yapabilirler de işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nightz kullanıcısına yanıt
    3 ay sonra yenisi çıkıyor zaten. En düşük bu.

• Oyunu biraz zor mu yapmışlar ne, eskiden dünya klası oynardım şu an deniyorum deniyorum bana mısın demiyor, önceden adamın önüne geçip ile müdehale yapınca topu alırdık bundaysa defans yapmak o kadar zor ki L2 bile yavaş kalıyor tüm eforumu NBA gibi rakibin önüne dikilmeye harcıyorum orada da adam sağ sol yapıyor en ufak şeyde geçip gidip golü atıyor baya değişik geldi. Gol atmak da keza zor üstten ara pas çok basınca direkt kaleciye gidiyor forvete koşu attırmak da zor geldi garip ya bilmiyorum

• Artık oyunda şu uzak çaprazdan saçma gollerin kaldırılması lazım, futbolda böyle bir şey yok. Onun yerine kafa gollerini artırmaları daha yerinde olur. Eski zamanlarda tepe liglerde atılan gollerin çeşidine göre oyuna ayar veriyorlardı, kafa golü önceki yıla göre fazlaysa oyunda da öyle oluyordu. Bu çook uzak çaprazdan falso ile gol atma salaklığı kimin fikri merak ediyorum, oyunun içine s.çıyor.

abi net bir şey yok sanırım

valla böyle bir şey olsun tüm oyunlar rafa kalkar fut yeniden akar

Ben de pingi görünce şaşırdım. FUT şu an akıcı oynanıyor ama haftasonu WL'de her şey belli olur.   Zaten test edildiğine dair haberler okumuştum. EA'in kendi sunucuları yerine Amazon'un sunucuları üzerinden eşleşmeler yapılabilirmiş. FC 27 için de pazarlama taktiği olarak ilgiyi çekebilirler. Bu arada haftaya FC 27 tanıtımı yapılabilir deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Temmuz 2026; 4:43:54 >

Var var. Ben dün akşamdan beri 2-3 ping ile oynuyorum. Futta değilim bu sene. Online sezonlardayım. Ama futta da böyledir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sanırım sol kullanıp istanbulda olanlar 5ms felan alıyor. diğer illerden çıkışta direk istanbul yapmak yerine rotayı dolandırıyor.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • tjrr kullanıcısına yanıt

Türkiye değil Bulgaristan'a sunucu kurulmuştu. Bunda FUT oynayanlar için sevinilecek bir şey göremiyorum. Artık Yunanistan Bulgaristan ve Türkiye ağırlıklı eşleşmeler gelecek. Kanser Türk ve Doğu Avrupalı veletlerle oyunun zevki daha da dibe inecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdvocateD -- 17 Temmuz 2026; 20:36:7 >

hocam farkı bariz hissediyor musun

Hissediliyor hocam, oyuncu dönüşleri daha net, kalas dediğim adamlar bile fırıldak gibi hareket ediyor.

Ayrıca ultimate team kısmına girerken dünya kupası oyuncularını gösterir ekranda 1dkya kadar bekleme yaparken şuan 3-4sn de açılıyor. İstanbulda açılan sunucunun etkisi büyük oldu. Sansüronline kullanıcıları halen en düşük 50-60ms ile oynuyormuş, onun tek çözümü onu bırakmak başka yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 20 Temmuz 2026; 13:2:44 >
  • Yeni konuda görüşmek üzere arkadaşlar...

EA FC 27 [PC ANA KONU] | DonanımHaber Forum

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • ylönen kullanıcısına yanıt

Kabloneti bilmem ama geçen yıla kadar SOL kullanan birisi olarak, online oyun oynayan bir insanın SOL da işi olmaz, packetloss lar, yüksek pingler baş belası her oyunda. Bu işte en temizi telekom.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.