Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EA FC 25 Hesap/Coin satılık PC Satın Al 22 Ağustos 2025 02:16 1 1 EA FC 25 Hesap/Coin satılık PC Selamlar kendi hesabımda ki coinlerimi satıyorum. Teklif yöntemini kullanıyorum en güveniliri bu şekilde kartı pazara 1 saatlik koyuyorsunuz teklif atıp alıyorum elinizde yüksek fiyata koyabileceğiniz bir kart yok ise böyle bir kart almak için 150-200k coininiz olması gerekiyor tabi bunu oyuncuyu alırken karşılıyorum. Ea marketin kestiği %5 vergi ise size ait.Pc 1m - 200 tlHepsiyle ilgilenen varsa hesabımı komple satabilirim kadrosu iyidir istediğiniz her oyuncuyu alabilecek kadar coin vardır. Herhangi bir sorunuz için özel mesaj atabilir veya konuya yazabilirsiniz. İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] EA FC 25 Hesap/Coin satılık PC SIFIR-PNY XLR8 RGB Gaming 3600Mhz 32GB (2x16GB) Dual Ram Bellek SIFIR-CORSAIR 32GB (4x8GB) Vengeance LPX 3600MHz CL16 DDR4 RAM SIFIR - Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Vision OC