Şimdi Ara

EA Derece Yapanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)Ayt matta en son alan denemesi(karekök)34 yaptım.Ama hedefim sınavda full çekmek.Full çekmek için ekstra neler yapmalıyım?
    2)Tyt matta soruları bir türlü yetiştiremiyorum(problemler🤬🤬).Apotemi problemler ve üç dört beşi çözüyorum şu anda.Bide acil rejenerasyon.Sizce ekstra bişey yapmalı mıyım?Acil tyt soru bankası da çözülmeli mi?
    3)Tyt fende kimyayı bitirdim.Fiziğe çalışıyorum şuan.Tyt fen derslerinde ekstra bir şeye gerek var mı?
    4)Türkçe 35 üstüne sabitleymedim hala.30-33 aralığında takılıyom.Tavsiye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcem cok iyi onun için tavsiye verebilirim al limit turkce el kitabini ac onder hocayi not al altlarini ciz limit turkce sb ve bilgi sarmal dil bilgisi bitir yapamadigin sorulari not al 37 altina dusmezsin surekli tekrar et ve limite yazdigin notlari okuyup yapamadigin sorulara bak deneme ise yanit paraf karekok 3d 345 bilgi sarmal yayin denizi turkce denemeleri her gun 1 deneme ile sene sonuna kadar biter paragraf cozmene de gerek kalmaz.
    Diger sorularin cevaplarini bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Hocam paragraf için ne önerirsin çalışma stili kaynak vb

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Ben sifir gibi başladım turkceye genel olarak mehmet vicdan metod anlatimi paragrafı bitirdim sende bitir sifirsan cikmis sorular vs. Var icinde biraz da.temelden bir kitap bence. Eger o kadar da istemiyorum dersen yayindenizi hiz sorularina gec .
    Paragraf sifrelerini ogren youtubede herhangi bir hocadan emin ol cok zaman arttirirsin.paragraf hizi sure tutarak coz ve bunu bos bir kafayla sabah kalktığında yap. Sonra paraf paragraf kitabini coz bunu yaparken dil bilgisini de hallet. Her sey bitince paragraf ve dil bilgisi test kitabi yerine her gun deneme coz sinava kadar emin ol sadece türkçeye de yaramiyor okudugunu anlamaya basliyorsun matematikte vs. Ben bu sekilde basladim ilk denemem 40 sorudan 15 netti şuan 37 den aşaği inmiyorum 37-39 oldu duzenli ilerleyerek

Çok teşekkür ederim hocam tyt matematik icin bir önerin var mi 12-15 netlerdeyim turkcem 28-30 civarindaydi

Birde bende limit sb 345 sb ve bilgi sarmalın türkce sb si var ama dil bilgisi kadar sorusu yok türkce kitabında yine de alayım mı bilgi sarmal dil bilgisini

Hocam valla tyt mat icin bende oneri bekliyorum o benim 25 net suan oneri verebilicek seviyede degilim 345 i cozdum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bilgi sarmalin dil bilgisi kitabi en iyi dil bilgisi kitabi bence .diger kitap elimde yok bir sey diyemiyicem ama git bi kitapcida karsilastir farkliysa mutlaka dil bilgisi kitabini al seni cok gelistirir bilgi sarmal turkce Denemesini cozunce illaki paragraf sistemlerini de gormus oluyorsun zaten ve cozulmesi gereken bir deneme ..

Tamamdir hocam tesekkur ederim

Rica ederim

tyt matematik için bir kitap bitirilip seri denemeye geçilmesi en mantıklısı bana göre.geometri eksiğiniz için acil ve bilgi sarmal geometri çözebilirsiniz.
  • kullanıcıadımıunuttum K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam cogu kisi öyle diyor bir cok kisiye danistim ben denemelere başlıyicam 2 haftaya ucgenleri vs. Halledip denemelerle acili tyt matematigi goturucem.
    Tesekkur ederim

😂😂😂son anda cevabı soru sahibine verdigini fark edisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 28 Ekim 2019; 14:22:40 >
    rica ederim.deneme olarak toprak yayıncılık ,episto,benim hocam denemelerini çözdüm.üçü de güzeldi
  • kullanıcıadımıunuttum K kullanıcısına yanıt
    Faydalanicam tesekkur ederim 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.