Şimdi Ara

ea'da 3997 sıralamayı yerleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın sıralaması başlıkta bahsettiğim gibi 3997 tercih listesi ;

1-İstanbul Üni Hukuk 20'de 3815le 21'de 5961 ile kapatmış geçen seneye göre 20 kontenjan arttırlmış

2-Boğaziçi Hukuk bu sene alım yapacak ilk defa kontenjan 70 sanırım

3-Marmara Hukuk 20'de 6103le 21'de 10097 ile kapatmış kontenjan 21le aynı

4-Türk-Alman Hukuk 20'de 8212 ile 21'de 13485le kapatmış 30 da kontenjan arttırmışlar

Hukukta 350 civarı da kontenjan artışı gerçekleşmiş.Sizce hangi tercihinin gelmesi daha olası ve bu sıralamalaya önerebileceğiniz başka üniler var mı ? Şimdiden teşekkürler.

• Fakültenin direkt olarak varlığı siyasi tartışmaların odağında, geleceği müphem. Akademik kadrosu kısıtlı, tek profesör dekan vardı o da 5-6 gün önce istifa etti. Onun dışında profesör yok, tek bir tane doçent var. Okulda insanların önyargılarıyla uğraşması var bir de. Ben tavsiye etmem, o sıralamalarda böyle bir kumara girmek gereksiz. Yazana da bir şey diyemem, Boğaziçi güzel üniversite insanı cezbeder maalesef.

• Boğaziçi hukuğu bi tekrar düşünün derim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İühf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın zamanda yaşanan olaylardan ötürü mü ? ya bence etiket aynı sıralamasının yukarıda kalacağına inanyorum ama eğitim vs açısından içini boşaltmışlardır onu bilemem

• up

• Tahmini olan

• Boğaziçi Hukuk yazmasın bence güzel sıralama yapmış açılması yönünden vs tartışmal bir bölümde güzelim sıralamasın ziyan etmesin Marmara veya İü kendisine kesin gelecektir ikiside gayet güzel okullar zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam öncelikle teşekkürler.Boğaziçi yazmasın demenizin sebepleri neler pek hakim değilim yaşanan olaylardan ötürü ben olsam yazmam da başka nedenleri var mı

• volkansenanmeselesi kullanıcısına yanıt

Fakültenin direkt olarak varlığı siyasi tartışmaların odağında, geleceği müphem. Akademik kadrosu kısıtlı, tek profesör dekan vardı o da 5-6 gün önce istifa etti. Onun dışında profesör yok, tek bir tane doçent var. Okulda insanların önyargılarıyla uğraşması var bir de. Ben tavsiye etmem, o sıralamalarda böyle bir kumara girmek gereksiz. Yazana da bir şey diyemem, Boğaziçi güzel üniversite insanı cezbeder maalesef.

• volkansenanmeselesi kullanıcısına yanıt

kapatılma ihtimali var bunun dışında barolar birliği ambargo da uygulayabilir hukuksuz açıldığı için.

• +++++

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.