akdeniz anadolu çok çeker dediğimde inanmadılar, iuhf io kalkması ve öndeki kontenjan düşüşleri çok etkili oldu. |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (80. sayfa)

-
-
Gencler sbky grubuna girdim daha yeni kazananlar girdi mi hep ona göre bi yazayım da tanışalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ağustos 2023; 0:2:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be, iü sbui 20k dan 12k ya çekmiş. 5k ile yazdıgım için sıralamana yazık edersin falan demişlerdi.
-
Çok iyi çekmiş hocam seneye de zaten senin sıralama civarında kapatır 6-8k. sıralamanı yazık edersin olayı bi yerden sonra boş iş ya iyi ki dinlememişsin.
-
-
Selçuk hukuk geldi hocam doğru tahmin iö 30k ya çekti
Birinci öğretim de 15k ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 21 Ağustos 2023; 9:3:40 >
beklediğimden çok çekti hukuklar. Hayırlı olsun dostum
-
teşekkürler
Hocam selam. ben bi gruba girdim de, sen hangi gruptasın? benim grupta faik alp, sevda, tekin falan var.
-
Fuat alp o benim arkadaş
tercih sonucu ss'i ile gruplara alarak iyi yapmışlar bizim senemizde bgy trolleri patlatmıştı grupları. ben de o gruptayım dostum dün söyledim adminlere girdim. adminlerden biriyim şuan 535 ile başlıyor numaram yaz bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ağustos 2023; 11:27:27 > -
Hocam İzmir Ekonomi cok ceker demistim harbi 13k'dan 3k'ya cekmis. Ne dersiniz burayi hak ediyor mu biraz fazla mi olmus?
-
hocam bence çalışanların dağılımı hiç fena değil yeditepe bence daha iyi ama bahçeşehir ile kapışırlar yine de fazla olmuş tabi 4 kişi almasının etkisi biraz izmir dışına çıkmak istememiştir yazanlar. yeditepe bahçeşehir bu kadar yüksekken ieü'ye overrated demek saçma olur. bilgi econ çok underrated kalmış 4.5k ile ben sıralacak olsam bilgi>yeditepe>ieü=bahçeşehir diye yaparım.
-
mario hocam o kadar bilkent muhabbeti yaptık senle odtü işletmeye yerleştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dönüp dolaşıp odtulu oldun desene
hayırlı olsun hocam çok iyi tercih, bilkent sbky'den vazgeçtin herhalde
mezuniyet sonrasinda yapmak istediklerimi bir dusununce odtu isletme bicilmis kaftandi gercekten hocam,bilkent sbky konustugumuz gibi burs en buyuk etkendi.sonra sirf maddiyat icin odtu isletmeyi kacirmak istemedim yazdim ilk siraya odtu.icim daha rahat suan.
zaten maddi acidan yine cok bir sıkıntı yasamam ama sadece bilkentte daha rahat ederdim herhalde
Hocam bence iyi yapmışsın bilkent sbky kamudan ziyade siyaset bilimi ağırlıkta bi yer odtü işletme ve econ tutuyorken maddi durum çok kötü değilse bence seçilmesi mantıksız olurdu. Zaten iki okulun markası denk işletme seçerek iyi yapmışsın kısmen rahat ve kendine çok zaman ayırabileceğin bi üni hayatı seni bekliyor.
Bu arada bilkent sbky hala ciddi bi alım fırsatı ui 850 ile alırken sbky 1900 ile kapatmış. Bu kadar yakın bölümler arasında bu kadar fark olması harbiden saçmalık.
tamamdir hocam teşekkür ederimm
hocam anlamak cidden zor tamamen ön yargıyla alakalı olduğunu düşünüyorum bölümün ad vs. çünkü ders programi,akademik kadro vs inceleyince siyaset daha önde duruyor hatta. hayırlısı olsun kurtulduk biz artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X