giremiyom ya kafayı yedim 19,5k ile koü hukuk gelmiş midir sizce en son 27k ile kapatmış |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (68. sayfa)

-
-
3.5k ile odtü pols gelmedi mi bu sene wow.Sanırım seneye top okul iibf için minimum 2k yapması gerekiyor ilginç olmuş.
-
https://ais.osym.gov.tr/Yetki/EDevletLogin?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Burdan girdik biz deneyebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
henüz yok hocam
Vay arkadaş hacettepe işletme de 10k olur seneye. Hocam şuan pek müsait değilim uzun uzun yazmak için ama mülkiye işletme ile hacettepenin prestij, iş imkanı açısından bence bi farkı yok safece haceytepenin kamoüs hayatı vs daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok giremedim ya
-
sağolasın
-
Hayırlısı olsun hocam
12k ile ytü işletmeye giremeyip marmara işletmeye gelen var
Tatsız olmuş.Marmara ybs'de iyidir hocam İstanbul avantajı + bölüm avantajını iyi kullanırsanız iyi bir kariyer sizi bekliyor bol şans
-
Odtü'de sadece iibf değil her bölüm devasa çekmiş hocam ben bile şaşırdım bu kadara.
-
Burası Türkiye dönemler arası kuşaklar arası ciddi esitsizliklerin ulkesi. İki sene öncesi hersey yolundayken kontenjan azaltma buseneyi buldu.
Dostum iyi bi yere kapagı stmışsın boşver tm keşfedildi iyice bölüm bırakmadılar 4 5k dışında
Böylesi daha iyi olmuş odtü iibf 4-5 sene önce ederinin çok altındaydı.Giren kişiler iibf'yi vasat gösteriyordu biraz.Boun iibf daha iyidir odtü'den elbette ama puan farkı aşırı olmamalıydı ki dengelemeye başlamış yavaştan.Odtü'de olan bayağı varsa bi tanışılabilir dönem başlayınca.
-
Hem ayt matın hem de sos 1in zor olmasj da etkiledi sıralamayı.
Katılıyorum hocam sqnıldığı kadar farkları yok sektörde sıralamlar da iyice yaklaşır böyle böyle fark edildi ufak farklar olduğu odtu top okul oldu tmde de iyice. Sen nereye girdij kaç k ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 19 Ağustos 2023; 22:37:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X