Galiba gerçekten gelenekselleşti üç dört aydır açıyorum :D Benim AYT matematikte sadece türev ve integral kaldı. Edebiyat ve tarih çalışmalarımı hızlandırdım muhtemelen bu ay %80'i bitmiş olur. TYT'den de 100 net barajını geçtim ilk kez. Zaman daralıyor ve stres bu dönemlerde o kadar etkisini gösteriyor ki ne yazacağımı bile bilmiyorum. Sizler ne durumdasınız hedeflerinizle birlikte yazarsanız güzel olur. Ben EA 3k istiyorum. |
EA'cılar konu ve çalışma olarak neredesiniz (Şubat)

-
-
115 tyt
75 ayt hedef 150k -
119 tyt 79 ayt 80k 😃 -
Bir EA'cı daha 100 tyt yapıyorum, konular bitmek üzere ama 3-5k hedefliyorum derse küfür edeceğim. Bu senenin trolleri siz misiniz abi? Yetti be.
"100+ yapıyorum arkadaşlar ama sanırım olmayacak 5k hedefliyorum." Biri de bunu diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkaybederse0 -- 4 Şubat 2021; 12:8:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta o da ben olabilirim bir yere 3k istiyorum ama 5k'ya da tav olurum yazmıştım xd.
Gerçekten troll değil ama. Şu an 119/79 yapıyor olsam bile 1k'dan iyisini isteyemem. Beni yalnızca özgüveni benim kadar düşük olan birisi anlayabilir
-
Katılıyorum buna. Bu sene mi bir şey var ben çözemedim. Mart ayında 80 tyt yapan bir sürü ea derece yaptı geçen sene. Bu sene çok abartılıyor sanki. Yığılma korkusu da olabilir ama bu kadar yığılma da imkansız :D
+
Hocam 90 tyt-65 Ayt 2.5k yapıyor haberiniz olsun. Yani sınavda tyt'yi batırsanız ve 10 net aşağı yapsanız bile hedefinizden iyi geliyor. İnsanların alay etmesi çok normal.
2100 diye biliyorum hocam -
Ayt matematiği tekrar ediyorum yanında fen ve edebiyat gidiyor umarım bir aya kadar düzene girmiş ve lt bitmiş olur -
Benim de aynı şekilde hocam türevden önceki konuları tekrar ediyorum, Acil'in fasikülünü gördüm bir tane ondan sipariş verdim şu paraboldür polinomdur eşitsizliklerdir oraları şöyle bir gözden geçireyim dedim ben de. Fenden fizik bitti denilebilir, biyolojiyi bitiririm iki hafta içinde, kimyadan konu seçerim veya tüm konulara son ay çalışırım çünkü pek bir halt anlamıyorum
-
Bu arkadaşlar böyle geçen haftada trollün biri uzaklaştırma aldı 30 gün neymiş efendim dershanesindeki herkes 110 net yapıyormuş bu yüzden 2 yıllık bölümlerde iyi oralara gidelim diyordu sırf rakip elemek için şekilden şekile giriyorlar
-
Olm valla troll değilim la
-
Ban yedi mi o ya? Ne zamandır görmüyorum ben de onu😅 -
Hocam netler iyi neden daha iyi hedeflemiyorsunuz -
Bu arkadaşın kaç defadır yazdıklarına denk geliyorum ben troll olduğunu düşünüyorum -
Hocam ne gelirse gelsin ankara hukuk yazacağım diyen arkadaş siz miydiniz?
-
Adamlara umut satma bilader.
Hala 115 falan diyorsun sen 150k falan unut.150k hedefi olan bir tanıdığım 118.75 80 yapıyor
Seneye hazırlık yapmaya başla simdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bir EA'cı daha 100 tyt yapıyorum, konular bitmek üzere ama 3-5k hedefliyorum derse küfür edeceğim. Bu senenin trolleri siz misiniz abi? Yetti be.
"100+ yapıyorum arkadaşlar ama sanırım olmayacak 5k hedefliyorum." Biri de bunu diyordu. |
Benzer içerikler
- 3 ayda derece yapılır mı
- en kolay 2 yıllık açıköğretim bölümleri
- en zor mühendislik
- 11.sınıftan açık liseye geçiş
- 70 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X