Şimdi Ara

EA'cılar AYT matematik neredesiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptınız LTİ'ye ya da 12. sınıf konularına başladınız mı ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz, sayımız geçen seneye göre çok az. Eşit ağırlıkçılar (equal weighters?) of the world, unite!

• Ltiye kadar tekrar ediyorum şuan. Bir,bir buçuk ay sonra başlarım ltiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

Ltiye kadar tekrar ediyorum şuan. Bir,bir buçuk ay sonra başlarım ltiye

Hemen hemen aynı sayılırız hocam, şimdiden limiti türevi bitirenler var da sanırım çoğu sayısal ya. Ocak gibi başlasak sıkıntı olmaz herhalde

• Ben güvenemiyorum hocam. Ne yapacakları belli olmaz. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ocakta başlamanın. Zaten belli bir temeliniz varsa çok sürmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 23 Aralık 2020; 13:31:20 >
  • İntegral kaldı diğer konular endemik 345 karekök acil aydından bitti +trigo ve türev endemik fasikulunden bitti fonksiyon apotemi fasikulunden bitti parabol 2.dereceden denklemler esitsizlikler carpanlara ayirma acil fasikulunden bitti edebiyat baslamadim ayt tarih osmanlıya kadar bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat Mart gibi Lti başlarım
  • Limit bitti türeve geçtik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu çalışması olarak lti kaldı,soru çözümü olarak trigodayım,konuyla soru çözümünü farklı yapmayı çok tavsiye etmiyorum.

• LTİ disinda bitirdim, 3D sb cozuyorum ay sonu bitecek.

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt
    hedef nedir ilk 10 mu
  • Lti pkob haric tam
  • Limit bitti turevde temel attım trigo başladım bugun.Turev için her zaman soru çözmek gerekiyor gibi
  • Lti öncesi turlama yapıyom
  • LTİ öncesi bir dönüyorum ama geometri konularım daha bitmedi. Arada oraya dönüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.