Bildirim
EA cılar a Taktik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl yani hocam, matematik pek iyi değil benim, sizce şimdi başlasam çalışmaya hukuk kazanabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tyt den +80 ayt mattan +25 , 10 15 edeb coz istanbul hukuk cepte yada hic edeb sosyal calisma full mat calis 35 felan yap yine ceptequote:
Orijinalden alıntı: murattekno
Nasıl yani hocam, matematik pek iyi değil benim, sizce şimdi başlasam çalışmaya hukuk kazanabilir miyim
Hocam ben mat sıkıntılı ya, en iyis şimdiden başlamak çalışmaya
Karekok 0 al en bastan basla 0 felan dedigine bakma ama sinav derecesinde sorulari var o kitap bittimi temelin hallolmuş oluyor gerisini sen getirirsinquote:
Orijinalden alıntı: murattekno
Hocam ben mat sıkıntılı ya, en iyis şimdiden başlamak çalışmaya
Tyt şans işi 80+ yapmak kolay mı hele tm ci için.. Onun yerine edebiyat da çalışmak mantıklı. Sınav şans işi her şey hesaplandığı gibi olmuyor kardeş.... -
"ea" yazında bende "electronic arts games" diye geldim -
d0ru önerme edebiyatı sallasanız bie 10 net gelir buda sizi 5k yapar matematik iyiyse tabi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X