Şimdi Ara

EA'CI ARKADAŞLAR YARDIMM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sene 10143 sıralama ile geçen seneye göre 10872ile alan yere girebilir miyim ne diyorsunuz ?

• up pls
  • Bir çok faktör var bölümün tercih edilmesine göre değişir sıralama yükselebilir de düşebilir de ama sen kendini olumsuz sonuca hazırla gene de.
  • Shunsuii kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yorumunuz için en kötü kaç sırlamaya kadar yazayım tercihte mesela 13-14kda olan üniler gelir heralde ?
  • Yani muhtemelen gelecektir ama kendi tecrübenden ilginç bir örnek vereyim. 2016'da gazi siyaset kamuya girdim ve 2015'te 66kdan kapatmıştı ben 48 k ile girdim diye üzülüyordum. Öğrendim ki benim girdiğim sene 52k ile kapatmış. Olumsuzluk olsun diye demiyorum tabiki ama unutmamak lazım bölümlerin sıralamalarını belirleyen şey aslında açılan kontejana giren öğrencilerden en sonuncu olanın sıralaması. Bu da haliyle bölüme olan ilginin artması gibi sebeplerle etkilenebiliyor. Ben mesela girmek istediğim sıralamadan 400 kişi daha iyiyim ama gene de tırsıyorum bu örnek yüzünden :D
    Hocam bu risk her sene oluyor veriler gelecegini gösterse de hep gelmeme ihtimali var tercihlere bagli oldugu icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shunsuii

Yani muhtemelen gelecektir ama kendi tecrübenden ilginç bir örnek vereyim. 2016'da gazi siyaset kamuya girdim ve 2015'te 66kdan kapatmıştı ben 48 k ile girdim diye üzülüyordum. Öğrendim ki benim girdiğim sene 52k ile kapatmış. Olumsuzluk olsun diye demiyorum tabiki ama unutmamak lazım bölümlerin sıralamalarını belirleyen şey aslında açılan kontejana giren öğrencilerden en sonuncu olanın sıralaması. Bu da haliyle bölüme olan ilginin artması gibi sebeplerle etkilenebiliyor. Ben mesela girmek istediğim sıralamadan 400 kişi daha iyiyim ama gene de tırsıyorum bu örnek yüzünden :D
    Hocam 444 bin le 535 binlik yere kesin girermiyim TM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jacob Allen kullanıcısına yanıt
    Evet aynen tam anlatmak istediğim bu aslında katılıyorum o yüzden dediğinize.
  • Yani buna girememek gerçekten şok olurdu yaklaşık 90k fark var arada girersiniz diye umuyorum :))
    Teşekkürler hocam.

• Hocalar bile şaşkın, böyle yığılma olan sınav biz hatırlamıyoruz deniyor. Sıralamaları nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz :D
  • Rica ederim.
  • Sağolun hocam yardımınız için

• Hocam yüksek ihtimal gelir lakin ne olur ne olmaz siz yinede 25k ya kadar yazın bence.
  • Hocam öyle yapacagım ama 13-14kda gelmesse cidden kötü olur

• Up dostlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.