Şimdi Ara

EA -AYT MAT NETLERİM DÜŞÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pkob hariç tüm mat konularım ve geo konularım bitti ama ne yazık ki denemelerde 37 soruda toplamda 30 soru bile işaretliyemiyorum. Yaptığım netler 20 civarı en yüksek bs ayt -1-2 den yaptım 24-26 net sonrasında çözdüğüm denemelerde hep daha düşük netleri gördüm buda benim moralimi bozuyor. Elimde de karekök ayt-mat soru bank vardı buradan fonk,polinom,parabol,logo,dizi temizlemek istiyorum 6-7 günlük bir sürede , tabi aralara bölüm denemeleri serpiştiririm. Sizce nasıl olur mantıklı mı ? Karekök ayt mat soru bank seviyesi nedir ?

Not: Mat için kaf bitirdim fonk ve sonrasını , apotemi trigo bitirdim. Geo da ken06 bitirdim. Bu arada şunu da belirteyim geçen sene sözelciydim bu sene EA geçtim ilk 10k için hazırlanıyorum matta en az 27 net hedefliyorum. Önerileriniz nedir ?

• Hep aynı konulardan mı çıkıyor boşlar ve yanlışlar yoksa farklı konulardan mı?
  • Hocam elimde bs ve 345 denemelri var değişiyor denemeden denemeye bazı denemelerde (kaf ve apotemi trigo çözdüğüm halde) trigodan yanlış yapıyorum bazen ise trigoyu fulluyorum denemeden denemeye değişiyor yani ama şunu söyliyebilirim ki logo ve diziyi hiç full yapamıyorum. Bazı denemelerde polinom parabol sorularında sıkıntı yaşıyorum
  • Karekök çok güzel kitap bence dediğiniz gibi yapın. O testleri mutlaka çözün karekökten. Zaman az ama biraz aceleci olmakta fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam daha önce sadece fonkdan 4 test çözmüştüm bu sabah başladım yeniden. Şuan test-7 geçicem çözümleride izliyorum gayet detaylı ve güzel çözümleri. Sanırı anladığım kadarıyla bu kitapta kolaydan zora giden test anlayışı var öyle mi ? Kitapın genel seviyesi hakkında (kolay-orta-zor) yorumunuz nedir ?
  • Orta-Zor bir kitap bazen araya serpiştirilmiş kolay soruları da oluyor sayısı az olsa da. Bence her test birbirine yakın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt 15- tyt 15 mat net
    2 ay önce açıldı
    AYT Matematik netim artmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +++
  • 6-7 gün içerisinde karekökü çözüp yapamadığın ya da ''daha güzel bir çözümü olabilir mi ?'' sorusunu sorabildiğin sorular varsa onları kesip içine girersen bence iyi net artışı görürsün.Ayt mat için soru bankaları tyt mata göre çok daha önemli bir yere sahip.
  • Saoğolun hocam bugn fonk bitti şuan polinomdayım son 4 test kaldı en kötü yarına sabah biter buda . Karekök soru bankası çözmek işime yaradı , baya unuttugum bir şey varmış hep hatırlattı kitap bana çözümleri ile vs. İnşallah kitabı bitirdikten sonra trigo hariç. Netimi burda güncelliceğim
  • Her gun 2 deneme coz.Sonra yapmadigin bos biraktigin sorulari.Maket bicagi kes,Deftere yapistir 10 sn kessen 1 dk da cozumunu yazsan her gun 20 soru icin yarim saat bile etmiyor.Sonra bunu da yatmadan once okuyup yap.

Bilincaltin sen uyurken ugrasiyor sorularla zaten.boyle yap 3 hafta sonra felan net artisina kendinde inanamayacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma gelen 2 sebep var açıkcası. 1.si konuları ayrıntılarıyla bilmiyor olabilirsiniz ya da fazlaca dikkat hatası yapıyor olabilirsiniz. (2.si daha olası geldi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında dediğiniz sebeplerin ikiside var mesela öncüllü sorular oluyor fonk-dizi sorularında bi hayli karşıma geliyor, dogru öncülün bitanesi eksik seçiyorum mesela böyle ufak tefek yanlışlarım oluyor veya sorunun çözümünü yapıyorum sonuna kadar gelmişim biraz daha ilerletsem çözümü bulucam ama tıkanıyorum devam edemiyorum çözüme. Dediğiniz sebeplerin birincisini için karekök ayt soru bankasına başladım şuan iyi , ilerliyorum bakalım bunu çözdükten sonra baya unuttuğum bilgileri hatırlıyorum.
  • Daha fazla soru tipi görmen gözüküyor bence.Karekök gerçekten bu anlamda çok başarılı bir kitap.1 haftanı ayır kareköke pişman olmazsın.
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    Hocam dün fonk ile başaldım bitirdim şuan polinomdayım son 2 testim kaldı. Bugün parabole geçip bitirmeyi planlıyorum akşama kadar. Ben gerçekten kitabı beğendim. Kaftan bitirmeme rağmen baya bir şey unutmuşum şuan acayip şekilde hatırlamaya başladım çözdükçe iyiki başlamışım. Kitabın dizimine göre parabolden sonra ; ikinci der. denklem , denklemler , eşitsizlikler, ve trigo var. Ben bu dört konuyu atlayıp direkt logo ve diziye geçicem nedenini sorarsan denk ve eşitsizlilte pek yanlışım çıkmıyor çıksada nadir şekilde. Trigoyu kaf ve apotemiden bitirdiğim için kendimi o tarafta güçlü hissediyorum. Planıma göre

Perşembe: kaf logo tekrar (göz ucuyla) karekökte toplamda 11 test var en geç cuma öğlen bitiririm . Aynı gün içinde belki tyt mat deneme
    Cuma: kaf dizi tekrar kısa şekilde karekökte toplamda 9test var en kötü c.tesi akşamı biter diye umuyorum

Sonrasında elimde bs ea kamp tekrar soru bank var bunun içinde yeni nesile benzer şekilli şukullu dizi ve logo soruları var pazar günüde deneme ve bu kitaptan 30 logo 30 dizi sorusu çözerek artık tekrar işini kapatmak istiyorum.

• Karekök ayt güzel kitap inşallah aşarsınız bu sıkıntıyı.
  • Şuan karekökten polinomda bitti parabol ufak bi tekrar edip parabole başlıyorum. Bu arada sağlık meslek mezunuyum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.