Şimdi Ara

EA ACCESS TA ININAL KART KULLANMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar normalde pc de ön ödemeli kartlar ile origin access alınamıyor. peki xbox ta durum ne ? ininal kartım ile aylık veya yıllık access üyeliği alabilir miyim ?

not: kredi kartı kullanmıyorum, ininal dışında ziraat banka kartım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 5 Ağustos 2016; 20:00:37 >

• İninal gibi ön ödemeli kartları kabul etmese de an itibariyle ininal kartla Origin Access satın aldım şu an ben bile inanamıyorum.

Origin Access'e katıl tuşuna bastıktan sonra ödeme sekmelerindeki "Credit card" ve "PayPal"den PayPal'i seçtim, yeni kayıt ol ve öde dedikten sonra kayıt için email ve şifre yazdıktan sonra ödeme metodundan ininal kartın bilgilerini ve rastgele bir ülkeden bilgiler yazdıktan sonra öde dedim ve ödeme tamamlanarak Origin Access'i aldım. İninal ile alamayanlara yardımcı olabilir.

• 1 sene önce ininal kart ile 1 yıllık ea access aldıydıydım. Bir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca Banka kartı ilede alınabilir illa kredi kartı olsun demiyor sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantalitee -- 5 Ağustos 2016; 20:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantalitee

1 sene önce ininal kart ile 1 yıllık ea access aldıydıydım. Bir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca Banka kartı ilede alınabilir illa kredi kartı olsun demiyor sistem.

tamamdır çok sağol hocam. ps4 te banka kartı kabul edilmiyordu hiçbir şekilde. ininal ile alışveriş yapıyordum mecburen. bugün ps4 ümü satıp xbox aldım. yarın xbox elime geçince yıllık alırım access ı
  • Ben ininal kullanıyorum ea access ide golduda öyle aldım sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 5 Ağustos 2016; 21:06:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aldım ea access ininal kart ile

sorunsuz çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Az önce aldım ea access ininal kart ile

sorunsuz çalışıyor

Sagolun hocam cevap için. Elime saat 4 te geçti xbox şu anda yeni açtım konsolu.. 4 GB guncelleme yapıyor o bitince alayım ininal ile üyelik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

sorunsuz çalışıyor

Sagolun hocam cevap için. Elime saat 4 te geçti xbox şu anda yeni açtım konsolu.. 4 GB guncelleme yapıyor o bitince alayım ininal ile üyelik

hayırlı olsun tekrardan dostum,dualshock 4'den sonra xbox gamepad'ine alışman 1 hafta zamanını alır

1 haftadan sonra oyunun,fifanın tadını çıkarırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

sorunsuz çalışıyor

hayırlı olsun tekrardan dostum,dualshock 4'den sonra xbox gamepad'ine alışman 1 hafta zamanını alır

Yok hocam alışkınım one gamepad ine.. PC de kullanıyordum.. Ds4 e göre çok daha iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

sorunsuz çalışıyor

Yok hocam alışkınım one gamepad ine.. PC de kullanıyordum.. Ds4 e göre çok daha iyi

o zaman çok iyi,iyi oyunlar dostum

inşallah pişman olmazsın tercihinden dolayı

gerçi fifa için geçtiysen 1 gram bile pişmanlık duymayacağından emin olabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorunsuz çalışıyor

o zaman çok iyi,iyi oyunlar dostum

inşallah pişman olmazsın tercihinden dolayı

gerçi fifa için geçtiysen 1 gram bile pişmanlık duymayacağından emin olabilirsin

Sagol hocam. Fifa yı bu gece indirip yarın deneyimlerim. Araplar ile karşılaşmayacak olmam bile başlı başına xbox alma sebebi

• İninal gibi ön ödemeli kartları kabul etmese de an itibariyle ininal kartla Origin Access satın aldım şu an ben bile inanamıyorum.

Origin Access'e katıl tuşuna bastıktan sonra ödeme sekmelerindeki "Credit card" ve "PayPal"den PayPal'i seçtim, yeni kayıt ol ve öde dedikten sonra kayıt için email ve şifre yazdıktan sonra ödeme metodundan ininal kartın bilgilerini ve rastgele bir ülkeden bilgiler yazdıktan sonra öde dedim ve ödeme tamamlanarak Origin Access'i aldım. İninal ile alamayanlara yardımcı olabilir.

EA ACCESS TA ININAL KART KULLANMAK

• ininal değil de ön ödemeli kart kullandım sorun olmadı
  • İninalla ea acces alamıyorum yardım bankanıza danışın diyor

• Strange Night kullanıcısına yanıt
    Kardeş senden allah razı olsun :)
  • ininal ile almaya çalışıyorum ama pre-paid kartlar geçersizdir diyor yardımcı olabilecek varmıdır acaba?
  • İninal kadar saçma bi kart yok banka kartı ama her ay başı para kesiyor en aptal dönemimdi herhalde ininal kesinlikle

İninal vs kartlar alınmaz

En para en iyisi xbox da alisveriş yapınca belli bi miltarı geri ödüyordu bi ara suan varmı bilmiyorum ama en para en iyisi

Hemde yok dosya masrafı yok ay başı para çekme diye bişi yok koy atm den paranı istedigin oyunu al geç

Bu arada ea acces gold üyelik en para ile çok rahat alınabiliyor ama game pass denemedim

Bide en para yı açtırma ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 7 Eylül 2017; 8:4:59 >
  • Strange Night kullanıcısına yanıt
    Sırf buraya cevap yazmak için hesap açtım. Bu hala işe yarıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.