< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 5 Ağustos 2016; 20:00:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 5 Ağustos 2016; 20:00:37 > |
İninal gibi ön ödemeli kartları kabul etmese de an itibariyle ininal kartla Origin Access satın aldım şu an ben bile inanamıyorum.
![]() Origin Access'e katıl tuşuna bastıktan sonra ödeme sekmelerindeki "Credit card" ve "PayPal"den PayPal'i seçtim, yeni kayıt ol ve öde dedikten sonra kayıt için email ve şifre yazdıktan sonra ödeme metodundan ininal kartın bilgilerini ve rastgele bir ülkeden bilgiler yazdıktan sonra öde dedim ve ödeme tamamlanarak Origin Access'i aldım. ![]() ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantalitee -- 5 Ağustos 2016; 20:02:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 5 Ağustos 2016; 21:06:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 7 Eylül 2017; 8:4:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|