Arkadaşlar yeni aldığım Xbox one s konsolumda 1 yıllık ea access aboneliğimi aktifleştirmek istedim. Ea access hub uygulamasına girip kayıtlı emailimi yazdıktan sonra parolamı doğru girmeme rağmen bir hata aldım karakter uyumsuzluğuyla ilgiliydi sanırım ve şifreyi kabul etmedi. Ekran görüntüsü alamadım çünkü uygulama dondu. Bütün bilgilerim doğruydu sorun ne olabilir? Aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Pc yada telefon üzerinden deneyin
Ea Access huba girmeyin profilinizde uygulamalarda veya kitaplıkta Ea Access var ordan girin
MERNEPTAH
kullanıcısına yanıt
Anladım peki şöyle sorsam, ben microsoft bakiyemle xbox’ımdaki hesabıma ea accessi 12 aylık tanımladım. Bu hesap herhangi bir giriş yapmadan aktif oluyor anladığım kadarıyla doğru mudur? Yani dediğiniz yöntemle hub uygulamasına giriş yapmadan da ea oyunlarına erişim sağlayabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: StX22
Anladım peki şöyle sorsam, ben microsoft bakiyemle xbox’ımdaki hesabıma ea accessi 12 aylık tanımladım. Bu hesap herhangi bir giriş yapmadan aktif oluyor anladığım kadarıyla doğru mudur? Yani dediğiniz yöntemle hub uygulamasına giriş yapmadan da ea oyunlarına erişim sağlayabilirim?
tabikide hesap sizin zati..birde eacess hub olayını unutun ,yani profilinizde kitaplıkta eacsess 70 oyun sizi bekliyor
MERNEPTAH
kullanıcısına yanıt
Böyle böyle öğrenicez.. Çok teşekkürler eksik olmayın
quote:
Orijinalden alıntı: StX22
Böyle böyle öğrenicez.. Çok teşekkürler eksik olmayın
estafurullah keyifli oyunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme