Şimdi Ara

EA-2 den hangi mesleğin önü en parlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yorucu bir maratonu geride bıraktık ben daha çok arada girdim bu siteye ama yine takip etmeye çalıştım öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum iyi veya kötü hayırlısıyla bitmiştir umarım.
    benim soruma gelince ben sınavdan beklediğimden yüksek puan aldım sıralma olarak da beklemiyordum: sonucum:
    ---------------------
    EA-2 : 333,119
    SIRALAMA: 9639
    ----------------------

*ilk olarakmeslek konusunda çok kararsızım siz neyi öneririsiniz????

*tabiki insan önce ne yapmak stediğini bilmeli mevzusu var ama ne biliyim öyle ahım şahım değil bizim ea2 meslekleri hukuk hariç ahım şahım dediğim yani bugün seçsen 4 yıl sonra eğitiminden sonra yaparsın yani. *kafam çok karışık hukuk tutmaz diyordum hiç araştırmadıydım ancak ben 9600.cüyüm kocaeli hukuk 9500 küsürle almış buraya girerim kesin gibime geliyor hukuktaki kontenjan artışıda sayarsak bir de uludağ 8200 le almış buraya girme şansım da dersanedeki hocalara göre 2 bin kontenjan artışı falan bir şeyler anlattı var dedi.?????

*bir de ankara siya fakültesi- siyaset bilimi ve kamu yönetimi 7600 le almış buraya da girme şansım düşük gibi acaba olur mu ?

yani kocaeli hukuk
    marmara- reh ve psi danışmanlık
    ankara siy fakültesi- uluslar arası ilişkiler

bunlar arasında gidip geliyorum lütfen akıl verin geleceği, en parlak mesleği düşünüyorum çünkü bunları okuyanlardan hiç bilgi almadım ve tanıdığım hiç kimse yok maalesef isme göre de hemen şu olsun diyemiyorum araştırmadan yani beni aydınlatırsanız çok sevinirim......

herkse şimdiden çok teşekkürler..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_50cent -- 13 Temmuz 2009; 11:23:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mc_50cent

arkadaşlar yorucu bir maratonu geride bıraktık ben daha çok arada girdim bu siteye ama yine takip etmeye çalıştım öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum iyi veya kötü hayırlısıyla bitmiştir umarım.
    benim soruma gelince ben sınavdan beklediğimden yüksek puan aldım sıralma olarak da beklemiyordum: sonucum:
    --------------------
    EA-2 : 333,119
    sıralama: 9639
    --------------------
    *ilk olarakmeslek konusunda çok kararsızım siz neyi öneririsiniz????

*tabiki insan önce ne yapmak stediğini bilmeli mevzusu var ama ne biliyim öyle ahım şahım değil bizim ea2 meslekleri hukuk hariç ahım şahım dediğim yani bugün seçsen 4 yıl sonra eğitiminden sonra yaparsın yani. *kafam çok karışık hukuk tutmaz diyordum hiç araştırmadıydım ancak ben 9600.cüyüm kocaeli hukuk 9500 küsürle almış buraya girerim kesin gibime geliyor hukuktaki kontenjan artışıda sayarsak bir de uludağ 8200 le almış buraya girme şansım da dersanedeki hocalara göre 2 bin kontenjan artışı falan bir şeyler anlattı var dedi.?????

*bir de ankara siya fakültesi- siyaset bilimi ve kamu yönetimi 7600 le almış buraya da girme şansım düşük gibi acaba olur mu ?

yani kocaeli hukuk
    marmara- reh ve psi danışmanlık
    ankara siy fakültesi- uluslar arası ilişkiler

bunlar arasında gidip geliyorum lütfen akıl verin geleceği, en parlak mesleği düşünüyorum çünkü bunları okuyanlardan hiç bilgi almadım ve tanıdığım hiç kimse yok maalesef isme göre de hemen şu olsun diyemiyorum araştırmadan yani beni aydınlatırsanız çok sevinirim......

herkse şimdiden çok teşekkürler..............

• benim başarı sıram 9408. 7500 civarı hukuklara girme şansım nedir acaba???
  • Direkt avukat olma diye birşey yok,yani yok öyle birşey.Staj yapacaksın da,o olacak,bu olacakta... Eğer İibf bünyesinden mezun olur,sağlamda bir Kpss verirseniz gireceğiniz kurumlarda alacağınız para 22 yaşında en az 3 4 milyar olacaktır,yok bir de müfettiş olursanız bu para İş Bankası vs'de 7 milyarı bulacaktır.Bu bahsettiğim işe yeni girenin alacağı paradır.
    Uluslararası ilişkiler çok önemli tanıdık ve 2. yabancı dil yoksa yazılmaması gereken bir bölüm.
  • bence PDR yi tercih et

çok talep var bu mesleğe zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mervealcik

Bence Hukuk seç.uludağ ve kocaeliden birine kontenjan artışlarıyla yerleşirsin diye düşünüyorum.EAdaki en iyi meslek hukuk çünkü.Üniversiteyi bitirdikten sonra direkt avukat oluyosun kamu yönetiminde ve öğretmenliklerde KPSS var hiç onlarla uğraşma derim.ama karar sana kalmış tabi.

direk avukat olma diye birşey yok avukat olucaksan yeterlilik sınavlarını falan vermen gerek adli yargı desen o da apayrı bir süreç...
  • herkes hukuk hukuk diyor da bence garantisi yok kardeşim bu işin bana hiç sıcak gelmiyo. yaptın stajını açtın büronu eee kimse gelip gitmiyo ne olacak şimdi. Oturmuş bi piyasa var sonuçta her yerde. Tanınmış avukatlar var herkesin eşi var dostu var akrabası var. Çevrende geniş değil ki. Kim getircek sana dava.

pdr diyeceksen amacın iyi para kazanmaksa bu bölüm de seni kesmez. öğretmen oluyosun işte. tek iyi yanı köylerde falan öğretmenlik yapmazsın merkeze atanıyosun.

sınıf öğrtm. =>

işletme-iktisat her üni de var + açık öğretimi var en çok mezunu olan bu bölümdür heralde türkiyede. Kime çarpsan işletme iktisat mezunu.
    anca odtü-boğaziçi-istanbul-ankara vs. mezunu iktisatçı işletmeciler iyi bi kariyer yapar. O da iyi bi gelişim ve yabancı dil şart.

kamu yönetimi-ulslrarası ilişk. hakında hiç fikrim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye kriz ülkesi.
    Kriz oldukça, şirketler battıkça, alacaklılar kapıya dayandıkça Hukuk okuyanlar daha çoooook para kazanacaktır.
    Son bir yılda Türkiye'de açılan dava sayısında hissedilir bir artış var.
  • Kocaelide hukuk mu okunur?

hukuk dediğin:

Ankara
    istanbul
    marmara
    dokuzeylül
    selçukta okunur. Gerisi hikaye. Kendine yazık edersin.

O puanla gidebileceğin en iyi yer, selçuk hukuk. Benden sana söylemesi tek tercih yap gel yanıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Kocaelide hukuk mu okunur?

hukuk dediğin:

Ankara
    istanbul
    marmara
    dokuzeylül
    selçukta okunur. Gerisi hikaye. Kendine yazık edersin.

O puanla gidebileceğin en iyi yer, selçuk hukuk. Benden sana söylemesi tek tercih yap gel yanıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.