< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ea 15k sayısalda kaça denk geliyor (2. sayfa)
ea 15k sayısalda kaça denk geliyor
(En Son Oy Tarihi: 28.6.2024)
-
-
Geçen sene biz sınava dalgasına çalışıyorduk gezip tozuyorduk bir arkadaşımız da eşit ağırlıktan aynı şekilde hatta okulda benim genel durumum da daha iyiydi yani geçen sene ben say 72k yapmıştım o da ea 5k yaptı işte oradan hesap edin. Ea 15k rahat say 150k'sı var gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 21 Ağustos 2022; 0:22:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vepuan sitesine aynı netleri yazın ortaya çıkan fark yaklaşık karşılığıdır.
Genelde bire iki çıkıyor. Yani 15K EA = 30K SAY
HUUUUUUUBA bayildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence öyle değil benim arkadaşım say 65k girdi. rastgele ea cozup(sıra arkadaşımdı ben kefilim, tyt icin bile cog-tarih çözmezdi) 9.5k ea yaptı
80-100k civari bir seydir fakat ea'da iyi kotu yazilacak yerler var 15k'dan sayisalda bi cacik yok o bantta bence bu acidan bakmak lazim degerlendirirken kolay yoldan daha iyi yerlerde okumak her zaman avantajdir sinav sonucu dedigin 1 2 seneye yok olup giden bir sey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 k bu arada ciddiyim.
Asil ea 15k'ya yazilacak bir sey yok, sayisal 15kya bisuru yer yazilir. Ama ea girip "yazilabilecek bir yerlerin oldugu" siralamalara girmek, sayisaldan girip "yazilabilecek bir yerlerin oldugu" siralamaya girmekten cok daha kolay.
Sayisal 80-100k dan ne yazacaksin ondan bahsediyorum diger dedigine de katiliyorum onu demeye calistim
Temel bilim, insaat falan yazilabilir
Tyt de 52k ea da 4600 yaptım ayt de aynı netleri say da yapsam 47k ya tekabül ediyor
ea×10=say sıralaması diyebiliriz
O dediklerin top unilerde gelmiyor işte. ea da bilkent yuzde 50 iibf istanbul ybs dokuz eylul akdeniz hukuk yildiz iktisat isletme falan yaziliyor secenekler var yine iyi kötü diyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ağustos 2022; 14:16:43 >
Top tier olmasin hacettepe olsun, ankara olsun fena mi hocam
sen ne dediginin farkında mısın say 30k ile ea 15k karsılastırılamaz bile say30k ile ancak ea 1k karşılaştırılabilir
-
Yani haklisin kotu uni degiller boyle karsilastirmak daha saglikli iste obur turlu anlamsiz oluyor
Yazılacak yerler var
ağabey yok be tm de ybsler de ilk 10k demir attı artık kalmadı 15k
Bu sene icin konustuydum da seneye haklisin bi hukuk falan kalir geriye ea da 5-10k alti cok sikinti yine boyle gelirse siralamalar
üff hakkını verim o zaman o mezunluğun
Yildiz istatistigin iktisatindan farkli bir gelecek olacagini sanmam ama yazilir haklisin orayi unuttum birkac yer daha var iste secenek az yoksa millet patir patir mezuna kalmazdi ben 19da 66k dan kalmistim sayisal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ağustos 2022; 14:29:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X