. |
EA 1-2K BU ZAMANLARDA KAÇ NET?

-
-
gel 3k'da anlaşalım, daha yukarısı zor be hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tyt 70 ayt 40
165 dk olunca bir şey değişmedi eacilar yapamıyor zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3k gelse nereye gidersin hocam
-
şuan dediğiniz gibiyim
-
90+ tyt 65-70 ayt bence
-
Biraz abartmadınız mı hocam ea dan bahsediyoruz
-
hocam ben garantilemek gereken net diye düşünüyorum yani adam bu seviyedeyse der ki en kötü 1k-2k yaparım garantiledim kafası yani
yoksa şu an ortalama tyt, ortanın 1 tık üstü ayt mat ortalama sözel bilgisi olan birinin de şansı var bence
-
- yoğun matematik içerdiği için ekonomi olmaz, sosyal yeteneklerim yetmeyeceği için işletme olmaz, yırtık bir tip olmadığım için siyaset ile uluslararası ilişkiler olmaz
- ilgi duyuyorsan ve akademi dünyasına uygun bir karakterin varsa psikoloji, felsefe, sosyoloji olabilir (özel/kamu sektörlerinde yapılacak işler değil bunlar, uzmanlaşmak istesen dünyanın her yerinde ilgili eğitimler çok pahalı)
- ilk 2 maddeye de meh diyorsan ya hukuk ya yönetim bilişim sistemleri okuman gerekir, çoklu opsiyon sendromunu aşmış olmanın huzuruyla ikiye düşen seçeneklere keyifle bakmalı ve durumu kapsamlıca analiz etmelisin çünkü bundan sonrası oldukça şahsi faktörlerin söz konusu olduğu bir süreç
benzer bir soruya böyle cevap vermiştim
fakat ben öğretmenlik bile tercih edebilirim, çok miskin bir insanım, belli olmaz bana
yurt dışı diye tutturmak yerine karakter/kişilik üzerinden uygun bölümü tespit etmek çok daha doğru olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 21 Şubat 2022; 17:21:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
70 tyt 40 ayt civarındayım bazen uçuk hedefler diye düşünüyorum :(
Sos1 de tarihin başlarındayım diğerlerine daha bakmadım matta türev integral pkob katı cisimler (geom pek sağlam değil)
Sizce bu ayt neti eksiklere göre nasıl çok mu kötü yoksa kötünün iyisi mi
-
haklısınız kendimizi tanımakta çok önemli ama işletme çekiyor ya beni
-
şunu yapan adamlar şakasız ilk 50ye giriyor biraz izanlı olun
-
tempoyu arttırın hocam türev integral bedava net, geometri için de bence analitik geometri+çember+katı cisimlerde uzman olduktan sonra kurtarırsınız ayt kısmının geosunu
sos-1 kısmı da saf çalışma rahatlıkla 30-35 yapılabileceğini düşünüyorum -gene de büyük konuşmamak lazım-
eksiklere göre kötü değil kesinlikle
-
ilginçmiş hocam
-
Tyt 85+, ayt min 55-60+( konu eksiklerini baz alarak konuşuyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 21 Şubat 2022; 17:59:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladım hocam sağolun bu arada üstteki mesaja katılıyorum o netlerle 19 gibi bi sınavda zaten ilk 500 geliyor
-
85 tyt 65 ayt yapılsa 19 seviyesi bi sınavda 1.5-2k getirir bence
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buralardaymışım,deneme defterime baktım (sonuç 1k)
Benzer içerikler
- sayısal 150 bin için kaç net
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
- bıyıklı-matematik video ders notları pdf
- 85 tyt 55 ayt kaç bin
- komiser yardımcısı maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X