Şimdi Ara

E8400 ve P6N SLi Platinum ,Bios: 1.6, uyumsuzluğu neden yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemciyi almadan önce uyum ile ilgili herşeye baktım, destekliyor, ancak işlemciyi taktım, işlemci çalıştı fan çalıştı, tüm donanım çalıştı, POST ekranı bi'türlü gelmedi, HDD LED sürekli yanıyor, speaker'dan hiçbir bip'leme sesi de gelmiyor.

Sistemim;

•Intel Pentium D 820@3,5GHz(800mhzFSB,1mb L2Cache,2,8GHz,14x Multiplier) •MSI P6N SLi Platinum Bios:1.6 •nVidia 8600GT 512DDR3,PCI-Ex(540mhzGPU,700mhzRAM,1200mhzSHADER,22,4GB/sn, 80nm) •Kingston 1GB 800MHz 6-6-6-18 •Seagate Barracuda 120GB Sata2 7200rpm+Samsung 80GB Pata 7200rpm •LG DVD-Ram+LG DVD\CDRW Combo •Frisby 480Watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 30 Temmuz 2008; 21:22:50 >

• Yardım...
  • Yardım,lütfen yardımm.
  • http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodcpusupport&prod_no=1140&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=2#menu

muhtemelen bakmışsındır ama yukarıda ki linkte 2 Adet E 8400 var birisi 1.6 dan itibaren destekliyor , diğeri testte...

CPU power kablosunu kontrol et ,yerine oturmuş mu diye...
  • Baktım testteki olan galiba e0 revizyondu,1.6 olan da c0 dı sanırsam.Power kablosu derken fanın kablosunu mu kastediyordun?
  • Yani sonradan fark ettim , başka bir işlemci ile çalışıyormuş....sarılı siyahlı olan CPU nun yakınlarındaki power kablosundan bahsetmiştim ama başka bir CPU da çalışıyor galiba...
  • Evet Pentium D 820'de çok güzel çalışıyor.Ama E8400'de hayır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman CPU dan başka bir ihtimal kalmıyor , ister uyumsuzluk de , ister arızalı....Bios versiyonundan eminsen tabiki...Olmazsa varsa bir üst versiyona yükselt...
  • Ama işlemci başka anakartta çalıştı:(
  • Uyumsuzluktan kastım oydu zaten boardla ilgili...Şimdiki CPU unda overclock falan yok dimi..BIOS u default ayarlarına almadıysan bir dene...Yani yapacak fazla bişi de kalmamış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.