Şimdi Ara

E72 VS C6-01 ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerden istediğim bu iki telefonu eleştirip doğru bir karar vermemi sağlamak.

Kamera da af önemli değil
    İnternette gezinti ve video izleyip resim görüntülemek önemli
    Kullanım acısından rahatlık önemli
    Dediğim gibi başka bir telefon tavsiyesi değil bu ikisi arasında seçim istiyorum.

..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• C6-01 öneriyorum. Symbian^3 işletim sistemine sahip, Anna ve Belle güncellemeleriyle daha iyi yerlere gelecek ancak E72 olduğu yerde kalacak büyük ihtimalle. Dokunmatik şahsi olarak tercihimdir, kullanım kolaylığı açısından daha rahat buluyorum. İnternette gezinti E72'den daha iyidir. Ayrıca HD video kaydı yapabiliyor C6-01, E72 yapamıyor. ve C6-01'in ekranı E72'den çok daha güzel.
    Bana kalırsa bunlar bile C6-01'i seçmeniz için yeterli, ayrıca fiyatı da E72'den uygun
  • E72 ve C6-01 i yakından inceledim kafamdaki herşeyi silip c6-01 işte telefon dedim alacaktım fakat elime alınca ekran küçük geldi sanki e72 klavye olduğu için ekran sorun olmayacak ayrı bir karizması var ama donanımı geride kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightVisionrock

E72 ve C6-01 i yakından inceledim kafamdaki herşeyi silip c6-01 işte telefon dedim alacaktım fakat elime alınca ekran küçük geldi sanki e72 klavye olduğu için ekran sorun olmayacak ayrı bir karizması var ama donanımı geride kaldı.

c6 01 derim
  • c6-01
  • Peki c7 ile karşılaştırma yapsak?
  • arkadaşım android işletim sistemli cihazlar dururken neden hala nokia derdindesin? çok daha iyi ve ileriye dönük cihazlar mecvut piyasada.
  • quote:

Peki c7 ile karşılaştırma yapsak?

O farka değecek çok mühim farklar yok. C7'nin en önemli artısı dahili 8 GB hafızasının olmasıdır. NFC ve gürültü engelleyeci ikinci mikrofına da sahiptir. Ama aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum. Hem C6-01'in ekranında ClearBlack ekran teknolojisi de vardır. C7'de bu yoktur. Her ne kadar C6-01'in ekranı küçük de olsa bu bir bakımdan avantajdır çünkü piksel yoğunluğu daha fazladır bu yüzden görüntüler daha net görünür.
  • Teşekkürler tek sakıncam ekranının küçük olamsı pixel yoğunluğu mantıklı geldi. Videoda gördüm adamlar usb otg ile mause klavye bağlıyorlar telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

arkadaşım android işletim sistemli cihazlar dururken neden hala nokia derdindesin? çok daha iyi ve ileriye dönük cihazlar mecvut piyasada.

Arkadaş bana bu telefonla aynı özelliklere sahip aynı fiyatlı her yönden kaliteli bir android telefon söyler misin. Yok uygulama yok şu yok auto focus deme.
  • quote:

Arkadaşlar sizlerden istediğim bu iki telefonu eleştirip doğru bir karar vermemi sağlamak.

Kamera da af önemli değil
    İnternette gezinti ve video izleyip resim görüntülemek önemli
    Kullanım acısından rahatlık önemli
    Dediğim gibi başka bir telefon tavsiyesi değil bu ikisi arasında seçim istiyorum.

..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

C6-01 ALINDI!
  • Cihazınız hayırlı olsun. :)
  • İyi tercih.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.