Şimdi Ara

e71 kutulu garantili faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde faturasının da mevcut olduğu 7-8 aylık tertemiz makinemi satıyorum;makine genpanın makinesi telefonda en ufak tuş aşınması vs yoktur kozmetik açıdan 10 üzerinden 8 alır içi açılmamış nokia a.s telefonudur tüm aparatları verilecektir.

fiyat:325 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ürünün faturası neredendir, vede resim eklermisiniz ?
    Burda, Yaşayan En Güçlü Ve En Zeki Erkekleri Görüyorum.. Bu Potansiyeli Görüyorum.. Ve Hepsi Heba Oluyor.. Lanet Olsun, Bütün Bir Nesil Benzin Pompalıyor, Garsonluk Yapıyor Yada Beyaz Yakalı Köle Olmuş.. Reklamlar Yüzünden Araba Ve Kıyafet Peşindeler.. Nefret Ettiğimiz işlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz.. Bizle...r Tarihin Ortanca Çocuklarıyız.. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık... Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bir Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız.. Televizyonla Büyürken Milyoner Film Yıldızı Yada Rock Yıldızı Olucağımıza inandık.. Ama Olamayacağız.. Bunu Yavaş Yavaş Öğreniyoruz.. Ve O Yüzden Çok Çok Kızgınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

hocam ürünün faturası neredendir, vede resim eklermisiniz ?

faturası genpadan fotoları da çekip ekliyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Burda, Yaşayan En Güçlü Ve En Zeki Erkekleri Görüyorum.. Bu Potansiyeli Görüyorum.. Ve Hepsi Heba Oluyor.. Lanet Olsun, Bütün Bir Nesil Benzin Pompalıyor, Garsonluk Yapıyor Yada Beyaz Yakalı Köle Olmuş.. Reklamlar Yüzünden Araba Ve Kıyafet Peşindeler.. Nefret Ettiğimiz işlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz.. Bizle...r Tarihin Ortanca Çocuklarıyız.. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık... Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bir Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız.. Televizyonla Büyürken Milyoner Film Yıldızı Yada Rock Yıldızı Olucağımıza inandık.. Ama Olamayacağız.. Bunu Yavaş Yavaş Öğreniyoruz.. Ve O Yüzden Çok Çok Kızgınız..
  • Mesajım bulunsun, takipteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.