Şimdi Ara

E6850 3GHZ + MAXİMUS FORMULA 0907 BIOSLU İŞLEMCİM 10-20 DERECEDE ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0802 bioslu gelen anakarta işlemci sıcaklığı 30 40 larda bişeydi 0907 biosunu yukledıgımde ise bu 10-20 derecelere düştü simdi diceksiniz ona bakma yanlıs gosteriyor eee peki call of duty 4 oynarken işlemci hiç mi ısınmaz hala aynı sıcaklıkta 20 derecelerde ve demirine elimi sürüyorum oyun sırasında hiç ısınmamıs yanı hafif sıcak dersiniz ya okadar bile değil yani anlamadım oyunlarda veya 3dmarkda bır sorun yok ama işlemci ısınmıyor buna sevınmelımıyım anlamıs deilim ayrıca biosda veya herhangi birşeye ayar filan çekilmedi hersey normal ayarında fikri olan var mıııı arkadaslar saygılar....

• Arkadaşım 10-20 derece imkansız...
  • belki denemişsindir farklı sıcaklık ölçüm yazılımlarıyla dene çünkü arada sapıtabiloyorlar
  • arkadasım ımkansız oldugu bıldıgım ıcın soruorum fıkrın var mı onu söle sen ıntelın kendı fanı var uzerınde gayet iyi bir şekildede takılmıs durumda ve sogutucu demirine elimi sürdügümde hiç ısınmamıs oldugunu anlasılıyor ben mı yanlıs bılıorum bu demırınde ısınması gerekmıor mu
  • ya odanın cok saguk olması lazım kasanın hava akımı iyi olması lazımm ama yinede 10 20 derece yanı ilginçç eger bir arıza yokda 10 20 derece gercek ısısıysaa mukemmell
  • walla arkadasım anlamıs deilim "ai suite" var asusun ve diğer programlardada aynı sıcaklıgı gosterıor bıosdada ama benım sordugum fanla bütünleşik olan demirin ısınması gerekmıor mu???? oyunda bile ısınmıor buna bı acıklık getırebılcek olan war mı
  • işlemcim suan 37derece stok intel fanının demiri suanda soğuk.. demek ki ısınması gerekmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P4 511 2.8@3.5Ghz overclock
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bioslar bazen sapıta biliyor benim eski pcde cpu sıcaklıgı 110-120 gösteriyodu
    programlarda 35-40
    ama işlemci 20 derecede çok zor
  • Ev 8 derece ise, cpu'nun 17 derece bile olması mümkün ;) (İsterseniz evdeki termometre ve everest screenshotlarını koyabilirim)
  • bana gercek sıcaklığı gosterebılcek bi program önerebilriminiz peki?? asus ai suite ve asus probede de sıcaklık 10 decerece
  • Everest öneririm ama en sağlıklısı bios'tan bakmak.
  • arkadasım biosdada öle dedim üste bakarsan yazdıklarıma
  • anakartla gelen biosda zaten sıcaklığı 30-40 derece gosterıordu bendeki psununda 14cm fanı olduğu ıcın işlemcinin sogutulmasında işlemcinin kendı fanı kadar işe yarıyor bu yuzden cok ısınmıyor tahmınımce ama yenı bıosda bu sıcaklık 10 derecelere dustu ve ısındıgında 20 dereceye cıkıor bu biosdada böle asusun kendı programlarındada ama bana gercek sıcaklıgı gosterıcek bı program lazım ha programlar bıosa bakıp bunu soyluorsa zaten her program sıcaklıgı gene 10 20 arası gosterecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: OneDream

arkadasım biosdada öle dedim üste bakarsan yazdıklarıma

elinle dokunduğunda sıcaklığı hissediyorsan eğer insan vücudunun sıcaklığının üzerinde bir sıcaklık var demektir, dediğin gibi sıcaklık 10-20 derece ise sıcaklık değil soğuk hissedersin, sensör hatasınsan kaynaklanan bir hata var, yani aslında işlemcin 35-40 derecededir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: OneDream

arkadasım biosdada öle dedim üste bakarsan yazdıklarıma

elinle dokunduğunda sıcaklığı hissediyorsan eğer insan vücudunun sıcaklığının üzerinde bir sıcaklık var demektir, dediğin gibi sıcaklık 10-20 derece ise sıcaklık değil soğuk hissedersin, sensör hatasınsan kaynaklanan bir hata var, yani aslında işlemcin 35-40 derecededir

yani sogukluk hissetmiyorum dediğin gib, yalnız cok kucuk bi sıcaklık hissi var dokundugumda eet , ve yine dediğin gibi 35-40 arası sanırım teşekkürler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneDream -- 24 Ocak 2008; 11:24:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.