Şimdi Ara

E6750, Gigabyte P35-DS3L,OCZ Reaper HPC 800mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C2D e6750 cpu, Gigabyte P35-DS3L mainboard, 2x1 GB OCZ Reaper HPC 800mhz ddr2 ram basitçe knfigürasyonum bu.

400fsbye kadar zaten voltajsız çıkıyorum stabil olarak, cpu da 25C çalışıyor. kafamda 3.4-3.5ghz civarı bi hız vardı. işlemcide 1,45V ramde de 2,3V kadar çıktım ancak 400 fsbnin üstüne çıkamadım, stabilite sağlayamadım. Tavsiyeleriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidofftr -- 18 Eylül 2007; 21:36:14 >

• ram mhzini sabitledin mi?anakartada voltaj ver yüksek fsb için
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

ram mhzini sabitledin mi?anakartada voltaj ver yüksek fsb için

evet sabitledim, dediğin gibi voltaj da verdim +0,1V daha üstleri vermedim, yani 400-410 mhz fsb arası o kadar fark olacağını sanmadım açıkçası. Board mu köü işlemci mi kötü ram mi kötü anlamadım açıkçası
  • bu board nasıl bişey hiçbiryerde bulamadım özellikleri nasıldır acaba ram ve işlemci gayet iyi oysaki
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:blaCk:.

bu board nasıl bişey hiçbiryerde bulamadım özellikleri nasıldır acaba ram ve işlemci gayet iyi oysaki

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd49776

board buradan almadım ancak aynı board
  • yanlış yazmışsın desene bende ara ara nasıl bişeydir anlamadım 6750 def olarak 1.33 v ile 3.2 3.5 a zaten voltajsız çıkıyor ram i daha aşagı frekanslara çekme şansın yokmu 667 yada auto gibi yinede açması lazım, benim kötü biostar anakart bile o işlemciyle 470 480 i çok kolay görüyor üstelik ram lerimde kalitesiz
  • en son biosu yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X38 ASUS P5E3 DDR3 ANAKARAT
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu board nasıl bişey hiçbiryerde bulamadım özellikleri nasıldır acaba ram ve işlemci gayet iyi oysaki

ds3l de 4 sata portu var raid yok kuzey köprüsü soğutucusu ufak 20$ fark verip ds3 almak daha mantıklı çünkü ds3 6 fazlı ds3l 4 fazlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Eylül 2007; 9:14:23 >
  • bende 6750 + ds3l ve go.d dan aldığım 35 dolarlık twinmos ramler var . hiç bir voltaj vermeden 433 fsb de stabil alet 3.46ghz de. 466 da da açıyor fakat 1 saat sonra aptallaşıyor sistem. toplamda 2x1 gb 70+kdv ye aldığım twinmos ramlerin şansıma iyi çıkmasından dolayı rahat çalıştığını düşünüyorum. ramler 1040mhz de stabil şu anda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

quote:

ds3l de 4 sata portu var raid yok kuzey köprüsü soğutucusu ufak 20$ fark verip ds3 almak daha mantıklı çünkü ds3 6 fazlı ds3l 4 fazlı

Buna ne dersin bu anakartı hiç hafife almayın , Bu anakart'da AHCI yok demişler forumda ben AHCI acık kullanıyorum şuan sadece açması biraz kasabilir epey uzun bir yol, Bu Anakartın Ds3'den bir kaç farkı var , Raid, Sata girişi az, kuzey köprüsü sogutucusu o kadar önemli değil bendei ısınmıyor bile, birde dedigin gibi faz ama sorun olmuyor ztn 3150 hiçbiryere voltaj vermeden acabiliyorsun, ben günlük 3850-3900 Mhz de kullanmayacagıma göre hangi board olursa olsun fark etmiyor. Bu anakart tam bir Fiyat / Performans anakartıdır.

Valid içinhttp://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=2666

E6750, Gigabyte P35-DS3L,OCZ Reaper HPC 800mhz

• Şuanda
    Asus P5KC
    E6750 2.66GHz @ 3.66GHz (450FSB)
    OCZ 2*1GB 800MHz @ 900MHz

Ram Timing,V: 5-5-5-15, 2.2v
    İşlemci V: 1.5v
    Kuzey Köprüsü: Defult

Orthosda 2saat çalıştığında en fazla 53derece oldu.

Stabil şekilde çalışıyor dahada yükseltsem gider ama kasmıyorum; yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 16 Kasım 2007; 8:55:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.