Şimdi Ara

E6750+GA-P35-S3 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlemci ve Ana kartı aldım sistemi topladım işletim sistemini kurdum ve makina kapandı bir daha açılmadı
    bunun sebebi ne olabilir işlemci veya anakart yanma ihtimali varmı? veya sorun nedir powersuply yetersiz geliyor olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKMu -- 11 Ağustos 2007; 15:03:08 >

• herhangi bir koku ya da duman gelmiş miydi kapanmadan önce ? Güç kaynağın ne?
  • Hayır herhangi bir koku falan yok dun güç kaynağı çok sıcaktı ama bugun sıfır güç kaynağı ile denedim ondada açılmadı
    şuanki güçkaynağı codegen 350w
    power düğmesine basıyorum cpu fan ı titer gibi oluyor donecek gibi oluyor donmuyor yani
  • Öncelikle ben senin yerinde olsam Codegen marka güç kaynağını sistemime yaklaştırmazdım. "sıfır güç kaynağı" dediğin güç kaynağının çıkışı ne kadar? Ya güç kaynağın yeterli değil ya da bir yerden kısa devre yapıyor anladığım kadarıyla.. Bağlantıları bir kontrol eder misin ? Anakartın arkasında filan herhangi bir metal ile temas var mı bir bakabilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badboy22TR -- 11 Ağustos 2007; 16:16:26 >
  • Sıfır Frisby 300w yazıyor güç kaynağının üzerinde
    bende kısa devre oldugunu düşündüm kasanın icerinden çıkarıp öyle taktım direk güç kaynağını ama olmadı yine ama makinaya işletim sistemi kurana kadar neden kapanmadı anlamadığım o kısa devre yada güçkaynağı yetersiz olsa hiç açılmazdı sanırım yanlışmı düşünüyorum acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: Badboy22TR

Öncelikle ben senin yerinde olsam Codegen marka güç kaynağını sistemime yaklaştırmazdım. "sıfır güç kaynağı" dediğin güç kaynağının çıkışı ne kadar? Ya güç kaynağın yeterli değil ya da bir yerden kısa devre yapıyor anladığım kadarıyla.. Bağlantıları bir kontrol eder misin ? Anakartın arkasında filan herhangi bir metal ile temas var mı bir bakabilir misin ?

• quote:

Orjinalden alıntı: TeKMu

Bu işlemci ve Ana kartı aldım sistemi topladım işletim sistemini kurdum ve makina kapandı bir daha açılmadı
    bunun sebebi ne olabilir işlemci veya anakart yanma ihtimali varmı? veya sorun nedir powersuply yetersiz geliyor olabilirmi?

psu yanmış olabilir benim başıma daha önce geldi kaliteli güç kaynağı kullan en aşağı 550watt olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ağustos 2007; 17:30:19 >
  • böyle bir işlemci ve anakart alıyorsun power ın ne
  • CODEGEN 350W KASA VARDI YENİ ALMADIM YANİ ARKADAŞIMADA YENİ KASA ALMIŞTIK ONA TAKTIK ONDA DA ÇALIŞMADI BU İŞLEMCİ VE ANAKARTIN YANMA İHTİMALİ VARMI? GÜÇ KAYNAĞINDAN DOLAYI?
    quote:

Orjinalden alıntı: max975

böyle bir işlemci ve anakart alıyorsun power ın ne
  • Arkadaşım ramleri ters takmış olabilirmisin kontrol et bence. Eğer öyle yaptıysan olur bu dediğin başıma geldiğinden biliyorum. Anakart yanıyor ramler ters takılırsa. KOntrol etmenin kolay bi yolu ramlarin bacaklarına bak bakalım kömürleşen varmı.
    Umarım böyle olmamıştır ama birebir uyuyor dediklerin.
  • Arkadaş böyle bir şey olması büyük konuşmayam ama imkansız yinede baktım kasa şimdi açık yanımda arkadşların söylediklerine göre bakıyorum tek tek ama sorunu çözemedim cpu fanı dönmüyor dönse sorun kalmayacak sanırım :-( dönecek gibi oluyor dönmüyor

quote:

Orjinalden alıntı: bedlam

Arkadaşım ramleri ters takmış olabilirmisin kontrol et bence. Eğer öyle yaptıysan olur bu dediğin başıma geldiğinden biliyorum. Anakart yanıyor ramler ters takılırsa. KOntrol etmenin kolay bi yolu ramlarin bacaklarına bak bakalım kömürleşen varmı.
    Umarım böyle olmamıştır ama birebir uyuyor dediklerin.
  • Ramlarin bacaklarına baktınmı kömürleşen varmı sadece bir kontrol et lütfen. Dediğim gibi inşallah bu değildir sorunun. Sadece benziyor dediğin olay.
  • Kontrol ettim senimi kırcağım sorunu çözmek için herşeye tek tek bakıyorum ama kömürleşme gibi bir durum yok en azından öyle olsa koku falan olurdu
  • Pardon arkadaşım işletim sistemini kurdum kısmını görmemişim. Benim dediğim şekilde makine hiç açılmaz. Kusura bakma iyi okumamışım. Başka işlemci denemen gerekiyor bence.
  • onuda denedim kardeş
  • Yurda bir sürü sahte coıdegen güç kaynağı giriş yapmış haber okumuyorsunuz herhalde???

Çizgisöğütte okudum arayın okuyun!!!!

Codegen ve feel güç kaynakları gerçek değerlerinin altında güç vermektedirler ...
  • Bu sorun kesin güç kaynağındanmı acaba?
  • büyük ihtimal yeterli güç alamıyor...bende p35c ds3r e6750 var cooler master 430watt kasa var yeterli oluyor... arkadaşında falan varsa iyi bi güç kaynağı bi onunla dene sonra iyi bir 450-500 watt işini görür... büyük ihtimal güç kaynağından kaynaklı bişey gibi görünüyor
  • Codegen ve frisby marka powerler zaten dandik hele bide bunların 350 watt ı o sistemi çalıştırmaya kesinlikle yetmez.Gerçek değerini vermiyo çünkü o markalar
    1-Be Quiet
    2-Tagan
    3-FSP
    4-Antec

Bana göre ilk 4 e girebilecek en süper psu lar
  • Teşekür ederim Arkadaşlar Sanırım Sorun Anakartta idi anakartı servise gönderdim birde powersuply alacagım inş sorun çözülür Herkese yazdıkları cvplar için tşk ederim
  • bende bu ıkılıyı almak ıstıyorum ama anakartta kararsız kaldım DS3R ILE S3 ARASINDA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.