Şimdi Ara

e64 Hatası ve Tek kırmızı(ELİTE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende 06.06.2007 üretimli NTSC-U ELİTE var geçenlerde makinaya Fw attırmıştım ve bugün oynama şansım oldu. Makinayı taktım ve xbox360 logosunda bekledikten sonra siyah ekran geldi ve e64 hatası verdi tek kırmızı ışık yanmaya başladı. Sonra bikaçkere daha denedim yine böyle oldu. Sonra bidaha denedim konsol açıldı ama oyunları taktığımda dvd romdan çızzzz çızzz diye ses geliyor ve uzun süre sonra unplayble disk hatası veriyor orjinal oyunda dahil. Ayrıca dvd rom açılırken hızlı açılıyor kapanırken kapak yavaş gidiyor içeri. Sizce bu sorun nedir forumda araştırma yaptım ama neyapmalıyım bulamadım. bu kalıcı bi sorun değildir umarım. Lütfen Yardım edin arkadaşlar.

May The Force Be With You
  • FW'yi yanlış yapmışlar. Aldığın yerden düzelttirmelisin. Geçici bir sorundur ama orjinal FW'nin de yedeklenmiş olması gerekmektedir.
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Anlamıyorum ama makina şimdide oyun oynatıyor. Bi açıyosun oyunları açıyo 2 dakka sonra dvd-rom duruyor, bazen hiç açmıyor. Bugün de tekrar deneyim dedim şuan sorunsuzca uzun süredir oynuyorum. Bunun sebebi fw nin düzgün çalışmamasımı, yoksa makina donanımından kaynaklanan bi problemmi? Fw baştan atılsa sorun düzelirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Nedense Elite konsollarda bu oluyor. BenQ DVD mi yoksa başka marka mı? Markayı söylerseniz kesin bir cevap verebilirim.

Dvd rom markası Hitachi, iextreme en son sürümüymüş.
    DH KURULDUGU VE 15 YIL ONCEKI ETIK VE AHLAKI DEGERLERE SAHIP
    OLMADIGI KANAAT HISSI BENDE UYANDIGINDAN
    HESABIMIN SURESIZ KAPATILMASINI TALEP EDIYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elite versyonlardaki hitachi dvdromlar ı FW lemek için özel bi yöntem var ..fw attığınız anakartın falan markası moodeli önemli.Eğer önceki hitachilere atıyomuş gibi atıldıysa fw sorun çıkarmış olabilir die bi tahmin yürütebilirim.Hatta bnm elite de hitachiydi izmirde yapılamıyo die istanbula gönderdik orda yaptılar falan..

MSI GT60 2OD 026US Kullanıcısı
    i7 4900MQ/32GB RAM/3x128GB SSD+1TB HDD/4GB GTX780M/15.6" Full HD/Blu-Ray/Win 8/MSI Gaming Aksesuar Paketi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.