Şimdi Ara

E64 hatası.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün xbox 360 arcade konsolumu güncellemeye götürdüm,yapılınca geldim eve bağladım,açınca e64 system error geldi ekrana,tekrar aldığım yere götürdüm yeniden fw yükledik dedi,orada tv'ye bağladılar makine açıldı.2-3 kere daha denedim sıkıntı yoktu,sonra eve gelip tekrar bağladığımda aynı hatayı yine almaya başladım.İnternette biraz arattım bu kodu nedir ne değildir diye ama yorumlar biraz içimi kararttı.Güncelleme yaptırdığım yeri arıyorum umursamaz tavırla fişi tak çıkar biraz düzelir,olmadı gel servise göndeririz dedi.Sanırım onların hatası yüzünden makinem bu hale geldi.Evde benim yapabileceğim herhangi birşey varmıdır?
    Şimdiden çok teşekkürler.

• dvd rom tam yerine oturmamış
  • DVD rom'la ilgili bir sorun var,ben çok rastladım bu probleme ve her seferinde düzeltmeyi başardım,eğer adamların yerinde çalışmasaydı kesin güncelleme veya fw yaparken bir hata oluşmuş derdim,

Ama bu durumda sorun dvd romun SATA veya power kablosunda olabilir,makinayı açabiliyorsnız kablolarını çıkarıp içlerini alkol ile temizleyip tekrar takınız veya komple yeni kablolar takmaya çalışın,büyük olasılıkta kablolarla ilgili bir sorun vardı.(power kablosunu çıkarırken işaretleyiniz he iki ucunuda,eğer ters takarsanız dvd rom komple gider.)
  • Çok teşekkürler cevaplarınız için,konsolun arkasına baktım ama o klipsleri açacak boyda hiçbir alet edevat yok elimde,yarın gidip sizin yazdığınızı söyleyeyim adamlara,servis bölümünede girmeyi denyeceğim gözümün önünde yaptıklarından emin olayım,tekrardan sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Bios Recovery Requested Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.