Sizce hangisi daha ağır basar ? Hangisi tavsiye edilmelidir ? Ben çok düşündüm ancak karar veremedim ikisi arasında, yardımlarıınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Aşağıdaki karşılaştırma linki belki karar vermende sana yardımcı olabilir. Şahsi fikrim, (bütçe sorunun yoksa)yeni alternatif modeller varken, 2007 yılı çıkışlı bu telefonları boşver derim..... Sıfırını veya temiz 2. elini bulmakta zorlanabilirsin. Bulup alsan da son sahibi sen olabilirsin, servis ve yedek parça hizmeti bulamazsın ve cihaz elinde kalabilir...
Aşağıdaki karşılaştırma linki belki karar vermende sana yardımcı olabilir. Şahsi fikrim, (bütçe sorunun yoksa)yeni alternatif modeller varken, 2007 yılı çıkışlı bu telefonları boşver derim..... Sıfırını veya temiz 2. elini bulmakta zorlanabilirsin. Bulup alsan da son sahibi sen olabilirsin, servis ve yedek parça hizmeti bulamazsın ve cihaz elinde kalabilir...
Hocam zaten ikinci el alacağım sıfır alacak olsam hemen e71 yada e72'ye atlardım ancak sıfır alacak durumum şu an için yok, beklemekte istemiyorum . E61i çok büyük geldi bana fotoğraflardan, p1 ise dokunmatiği olsun kamerası vs. olsun daha üstün geliyor . Ancak bir yanda da nokıa kalitesi var. Çok yüksek bi arıza çıkartacaklarını sanmıyorum her iki telefonun da. Bir kaç gün daha düşünüp elimdeki telefonları verip başa baş takaslayacağım sanırım hocam, bakalım biraz daha araştırıyım.
p1i yi düşünmeden tercih et derim...
quote:
Orijinalden alıntı: SSC Aero
p1i yi düşünmeden tercih et derim...
Bende öyle düşünüyorum ancak kafama bir soru takıldı. Diğer konuda ki mesajınız da 'yarı dokunmatik' demişiniz. Bunu biraz daha açıklayabilir misiniz ?