Şimdi Ara

e55 için navigasyon s60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s60 symbian e55 telefonum için navigasyon baktım ama bulamadım gps mevcut fakat ovi var oda istanbul ankara dışında bir işe yaramıyor.Bedava program var mı tomtom olabilir veya para ile satın alabileceğim ucuz ve kaliteli navigasyon.

bu arada bende de e72 var ve alternatif navigasyon yazılımları üzerinde araştırmaya çalıştım. sonuç olarak route 66 gibi bir yazılım mevcut fiyatı 87,5 TL. öğrendiğim kadarıyla kısmen başarsoft haritaları kullanıyormuş ve harita geliştiricisi olarak başarsoft başarısı bildiğiniz gibi.

ndrive diye diğer bir yazılımın fiyatı 40 euro ama ne kadar başarılıdır ben de çok merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bedava yazılımlar buluyorum tom tom igo felan ama dosyaların nasıl yüklendiğini bilmiyorum kimsede anlatmamış symbian ilk defa kullanıyorum

symbian destekli yazılımı buldugunuzda ilgili yazılımın forum sitelerini ziyaret edin ve destek talep edin. ovi map icin soylemek gerekirse pc ile telefon bağlantısı yapıldıktan sonra dosya üzerene çift klik yaparak 1 dk içinde harita güncellemesi yapılıyor. muhtemelen diger yazılımlarda da buna benzer bir sey olması lazım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.