Şimdi Ara

E490 kalsın mı gitsin mi ? (k750i)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende samsung e490 var. Son günlerde K750i ye bakıyorum da ses dısında tum ozellıklerı 2 ye katlıyor telefonu. Kamera 2MP / Flash var. Oyun ve tema yuklenebılıyor (sorunsuz) ve bunun gıbı bır cok e490 da olmayan özelliği var. Diyorum ki acaba e490 ı verip biraz para ekleyip sıfır bi k750 i mi alsam ? Bu sene oks yolcusuyuz sağlam bişe alamıyorum o yüzden. (önce hakedelim dimi ) Ne dersiniz ? k750i nin fiyatları 350 - 300 ytl arası değişiyomuş sanırım.

• benim k750i hoşuma gittmiyo yani tabi telefonu ben kullanmıcam sen kullanıcan ama bence tasarımdan kaybediyo özellikleri süper tabi senin görüntüsü hoşuna gidiyosa al bence
  • Eğer üstüne para ekleyebileceksen W810i öneririm. Arasında fazla bir fark yok diye biliyorum.
  • Hemen bakıyorum arkadaşım saol. Başka fikri olan _?
  • Araştırdım. K750i nin görünümü daha çok hoşuma gidiyor ayrıca dısarıya daha cok ses veriyomus ve görüntü kalitesi daha iyiymiş. + ben telefonu sıksık düşürürüm kamerayı çizmekten korkarım o yüzden k750i nin lens kapagı olayı aklımı çeliyor . Yinede bilmiyorum.. Telefonu 15 kasım da almayı düşünüyorum ozamana kadar tavsiyelerinize açığım ... Bu arada e490 bu aralar kaça gidiyor ?
  • 2. el temiz kutulu k790 al o paraya . k750 yi 10 katlar k750 yi 350 ye alcaksın 135 den yukarı satamazsın 2 ay sonra bunuda düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

2. el temiz kutulu k790 al o paraya . k750 yi 10 katlar k750 yi 350 ye alcaksın 135 den yukarı satamazsın 2 ay sonra bunuda düşün

Arkadaşım saol. Bu telefonda işin içine girince w810 tamamen aklımdan çıktı. Zaten görünüşünü sevmiyordum bide k790 & k750i nin ses kalitesinin ondan daha iyi olduğunu öğrenince tamamen soğudum. Artık k790 k750i arasındayım. k790 bayağı hoşuma gitti ama k750i le aralarında 100-150 ytl fark var. k750i 340 sa k790 470 civarı. Fiyatı bayağı aştı beni. Ama kararsızım. Birde birşey sorucam k750i nin hoparlorlerı mı dısa ıyı ses verıyor yoksa k790 mı ?

Birde siz ne diyorsunuz bu 2 telefon için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K750i alabilirsin joustick(nasıl yazılıyor bu) dışında hiç bir sorunu yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cominic_bzi -- 11 Kasım 2007; 11:55:41 >
  • Joystick olucak da sorun yok

Joystick benim için sorun değil dikkatli kullanacağımdan eminim. Oyunlarda joysticki fazla kullanmadıktan sonra bir problem olacağını sanmıyorum.
  • 2.el bir K790İ alman bence en mantıklısı temiz kutulu faturalı bir şey bulursan daha iyi edersin
  • 2 gündür k750i yi araştırıyordum bugunde k790 ı araştırdım bayağı. Benim için ses çok önemli. Arama yaptım ama sorularımın cevabını bulamadım. K750i mi k790 mı dışarı iyi ses verir ?
  • 6233 al hepsinden daha ii ses verir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-TreMeCrAzY

2 gündür k750i yi araştırıyordum bugunde k790 ı araştırdım bayağı. Benim için ses çok önemli. Arama yaptım ama sorularımın cevabını bulamadım. K750i mi k790 mı dışarı iyi ses verir ?

K790i ses konusunda K750i'den biraz düşük gibi. K750i'nin tüm teçhizatları W810i ile aynı ortalama. Görüntü farkı var gibi.
    K790i kamera ağırlıklı bir cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: X-TreMeCrAzY

2 gündür k750i yi araştırıyordum bugunde k790 ı araştırdım bayağı. Benim için ses çok önemli. Arama yaptım ama sorularımın cevabını bulamadım. K750i mi k790 mı dışarı iyi ses verir ?

K790i ses konusunda K750i'den biraz düşük gibi. K750i'nin tüm teçhizatları W810i ile aynı ortalama. Görüntü farkı var gibi.
    K790i kamera ağırlıklı bir cihaz.

kamera ağırlıklı ama iki telefonu yan yana koy ince ekran kalitesi tartışılmaz bile müzikte hemen hemen aynı sadece w810 a mega bass war okadar dışa verdiği ses biraz kısık diolar ama cızırtılı çok yüksek ses gelceene ki okadar deil normal bi şekilde güzel ses gelsin daha iyi dedimğim gibi 2.el full kutulu k790 al telefoncularda bulamıosan dh 2. el bölümüne bak bir yıın full fukutu k790 war 350 ye en babasını alırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: deli_yek

6233 al hepsinden daha ii ses verir...

Nokia düşünmüyorum arkadaşım. Nokia -- >

K790 ile k750i arasında kaldım. K790 alırsam 2. el almak zorundayım çünkü 0 ı 470 ytl civarında. Okadar para veremem. 2. el de gönlüm el vermiyo . 2. el almaktansa 0 k750i daha mantıklı geliyo ama hala kararsızım
  • İkinci ele gönlün el vermiyosa Sıfır K750i al kafan rahat olsun. Acaba sorunu var mı diye de düşünmezsin. ha sıfır aldığında da sorun çıkar ama bi kullanılmış cihazda sorun olması var birde sıfır utusunu senin açtığın cihazda sorun olması var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

İkinci ele gönlün el vermiyosa Sıfır K750i al kafan rahat olsun. Acaba sorunu var mı diye de düşünmezsin. ha sıfır aldığında da sorun çıkar ama bi kullanılmış cihazda sorun olması var birde sıfır utusunu senin açtığın cihazda sorun olması var.

Aynen öyle Ama 3.2 mp kamera aklımı çeliyor off
  • w810i nin sesi hepsinden kat kat daha iyi akustikle bende akustik var gümbür ümbür ses veriyo

ama içlerinde en iyisi k790i hiç düşünmeden onu al bence
  • O zaman K790i. Hayırlı uğurlu olsun.
  • w810i kulaklıkta k790dan da k750i den de kaliteli ses verir.acoustic vs. olaylarına girmeden hem de.muzik ve foto onemliyse w810i, foto cok cok onemliyse k790i tabii.k790i kaliteli bir kulaklıkla guzel ses veriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.