Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: video çekemeyen

arkadaşlarlar bir de ben şu telefon ilk geldiğinde hafıza kartında ''Callin' Out'' ''Moto Metal'' şarkıları var ya onları arıyorum kimsede var mı? ya da yerinin bilen??

Merhaba

Callin Out

Aşağıdaki Linke Tıkla.

http://mrtzcmp3.net/L?rzQcov4_Magix%20AG_Callin'%20Out%20_

Hayırlı Forumlar.
  • Merhaba

Motorola E398'li Olunmaz.

Motorola E398'li Doğulur.

Motorola E398'im Böyle Açılıyor.

HELLOMOTO

Hayırlı Forumlar.
  • Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

stereo hoparlörleri sayesinde çok kaliteli ve güçlü ses çıkaran bass ve tiz seslerini birbirleri içerisinde ezmeden verebilen, nokia 6600 ile birlikte çıkmış, son çıkan telefonları bile ses kalitesi bakımından ezen, internetten flash yükleyerek video çekme, ses kaydetme gibi özellikler eklenebilen nadide bir motorola yapıtı.

Kaynak:http://www.uludagsozluk.com/k/motorola-e398/
  • bir zamanlar e398 manyağıydım hatta bir çok özellikleri benim sayemde yükledi herkes vay beee 11 yıl olmuş e398 im bir yerdeydi ama evde kayboldu bulamadım :/
  • Merhaba

Motorola E398 ilk çıktığında almıştım yıl 2014 halen kullanıyorum kullanmaya da devam edeceğim. Kimse benden iyi bilemez Motorola E398 halen kullanıyorum dediğim gibi sınırsız şarkı yüklüyorum 2 gb hafıza desteğimiz var güncelledim. itunes müzikle beraber yanıp sönen yan ışıklar tuş takım ışıkları ve fener ışığı müzikle beraber dans et sonsuza kadar yani Forever Motorola E398 HELLOMOTO

Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 14 Mart 2014; 3:02:25 >
  • yav duygularımı deprestiftirtişmeyin şimdi alacam bitane e398
    2. el olarak almıştım bende taaaaa 2006 yılında... 2010 yılına kadar kullandım sonra bişe olmuştu ne oldu hatırlamıyom ama bozulmuştu. şarj mı almıyodu açılmıyomuydu öyle bişeydi sonra hayrına bi arkadaşa vermiştim
    şimdi temizinide bulamam ki alayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

yav duygularımı deprestiftirtişmeyin şimdi alacam bitane e398
    2. el olarak almıştım bende taaaaa 2006 yılında... 2010 yılına kadar kullandım sonra bişe olmuştu ne oldu hatırlamıyom ama bozulmuştu. şarj mı almıyodu açılmıyomuydu öyle bişeydi sonra hayrına bi arkadaşa vermiştim
    şimdi temizinide bulamam ki alayım...

Merhaba

Motorola E398 satanlara hayret ediyorum. Dünya markası Motorola dan söz ediyoruz. Türkiye'de Tutulmamış Olabilir Ancak Bu Motorola'nın Dünya Markası Olduğu Gerçeğini Hiç Bir Zaman Değiştiremez. Forever Motorola E398

Hayırlı Forumlar.

• rokr e1 mod flaşladım, ingilizce oldu, sorun değil. video kaydı falan aktif oldu görebildiğim kafarıyla. itunes çaışmıyor, ne iş anlamdım.
  • Merhaba

Türkçe Dil Paketi İstersen Var. Itunes kurmak basit zaten.

Forever Motorola

Hayırlı Forumlar.

• Merhaba

Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398 RHD (720p)

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 11 Aralık 2014; 1:22:04 >
  • Merhaba

Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398 HQ (480p)

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 11 Aralık 2014; 1:23:23 >
  • Ulan adam kafayı telefonla bozmuş vay arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elime 15 gün önce bir e398 geçti. anıları tazeledim. yazılım attım.
    sabahlara kadar forumu beklediğimi hatırladım eski mesajlarıma baktım.
    tam ekran vidyo oynatır mı diye beklediğimi hatırladım.
    seem editleyip bası fullediğimizi hatırladım.
    akıllı telefonun "kralını" 10 sene önce kullanmışız bunu farkettim.

yasin8584e, sercoya, anarkine, alplaya, ramasana, homere ve hemşerilerim ferdy ve himalaya'ya selamlar gönderiyorum.

adını maalesef unuttuğum, o zamanlar karşılık beklemeden paylaşımlar yapan, beraber yardımlaştığımız diğer tüm arkadaşlara selam olsun!!!

(özelden telefon numaralarınızı gönderirseniz, inşallah görüşürüz arkadaşlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmmr -- 18 Aralık 2014; 0:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmmr

elime 15 gün önce bir e398 geçti. anıları tazeledim. yazılım attım.

yasin8584e, sercoya, anarkine, alplaya, ramasana, homere ve hemşerilerim ferdy ve himalaya'ya selamlar gönderiyorum.

adını maalesef unuttuğum, o zamanlar karşılık beklemeden paylaşımlar yapan, beraber yardımlaştığımız diğer tüm arkadaşlara selam olsun!!!

aleyküm selam kardeşim, ne günlerdi ha:) şimdilerde s4 kullanıyorum rom atmaya zamanım yok:D
    o günlerin kıymetini bilemedik:)
    Selametle kal...

• Ne gunlerdi ne 😃😃😃ahh ahh maraslara buzzer yolluyorduk😃😃😃
    Aleykum selam kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 19 Ocak 2015; 1:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

Orijinalden alıntı: drmmr

elime 15 gün önce bir e398 geçti. anıları tazeledim. yazılım attım.

aleyküm selam kardeşim, ne günlerdi ha:) şimdilerde s4 kullanıyorum rom atmaya zamanım yok:D
    o günlerin kıymetini bilemedik:)
    Selametle kal...

Motorola ya bir bakayım dedim E398 konusunu görünce girdim. Sayenizde neler yapmıştık telefona, ikinizinde çok yardımı olmuştu abiler :) Hatta Ferdi abiye telefonu kargolamıştım düzeltip bana geri yollamıştı :)

• Gidin bi 4inç android alın gözleriniz açılsın. eski telefonla ile android arasında dağlar kadar fark var. Kurtulun o telefonunuzdan, vitrininizde hatıra olarak saklayın. süper bir telefondu ama o yıllarda süperdi, şuan berbat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco_ecz

bir zamanlar e398 manyağıydım hatta bir çok özellikleri benim sayemde yükledi herkes vay beee 11 yıl olmuş e398 im bir yerdeydi ama evde kayboldu bulamadım :/

Seni hatırladım bende vardım çok eskiden sagolen Di ismim sen az rehber hazırlamadin bize ne günlerdi ya

• Andoridlere 1 size 2 android kullanan buraya gelmesin eskiden iyi şimdi kötü diyen de gelmesin bu telefonu bilen biliyor kaşınan varsa itina ile kaşırım.
  • Ne güzel konu açmışlar bütün gerizekalılar buraya geliyor arkadaş akıllı adam kalmamış gel de küfür etme şimdi neyse insanlık biz de kalsın. Hayırlı günler.
  • 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.